cahillesohbetikestim Kbra061888 yaa çok teşekkür ederim görümcem bundan kullanıyor çok memnun bende bundan almayı planlıyordum ama olur mu olmaz mı emin olamamıştım 😊
Melos12 Merve_0109 bizim burda 1 sağlam gerisi deformeliydi hatta benim aldığımda yırtık çıkınca sağlamıyla değişmeye gittim gene 45 ti 😂😂😂 şans yok bacı 😂
Merve_0109 Melos12 bende çok şaşırdım etiket değişmişti hata eşim bile dedi sen yanlış görmüşsün belki broşürü gösterdim öyle inandı 🤷
Melos12 Merve_0109 deformasyon felan yok değilmi canım açıp her köşesine bak et çünkü yarısı yırtık gelmişti gittiğim heryerde dikişler açılmaya dönmüştü hatta benim yırtık çıkınca değişmek bile istemediler sanki 5 dakikada gittim bebeği emzirdimde yırttım😂
Sevtugm demethanim hava nemlendirici bende aldım ebebekten listemde vardi ama gecn bir arkadaşım sağlıksız olduğunu söyledi uzun uzun anlattı canim cok sıkıldı
demethanim Sevtugm hava nemlendirici değil de aslında hava temizleyici almayı düşünüyordum.. ne zararı varmış ki bı arastirayim ben de
Sevtugm Miniklimonum hangi zibinlar da polyester var ben hiç okumadım:/ poşetleri de attım. Beyaz atlet aldik sadece onlar mı acaba zibin olarak diğerlerine güvenmedim.
Miniklimonum Sevtugm kuzum bu Mavi turuncu beyaz çıtçıtlıların paketinde %20 Polyester yazıyordu bende eve gelince fark ettim ya malesef
cahillesohbetikestim Bende akşam vakti olmasına rağmen bunları aldım bir havlu kalmamış ona üzüldüm 🤣
Oguzmine cahillesohbetikestim Bende yeşil aldım küveti daha cinsiyetimiz belli değil şu an çok yeşil geliyor gözüme 😂😂
Buket_dadas Blueedreamssx helal olsun benim eşime git al dedim gitmis oyuncak bebek elbisesi almıs buna sıgarmı diye🤣🤣🤣🤣🙈
Blueedreamssx Buket_dadas Ya ahbahabaha 😂 ah şu eşler bende bilmiyorum normalde eşim 3 yıl çocuk istemiyordu evlendikten 1 buçuk ay sonra hamile kaldım benden daha hevesli bir şeyleri almak için 😂 bu yönünü seviyorum eşimin
cahillesohbetikestim Oguzmine oğlum olacak ama ileride kardeşi olur da kız olursa diye düşünerek aldım yeşili şeffaf çok su izi olur diye düşündüm bir de ben çok sevdim yeşil yeşil 🤣
Oguzmine cahillesohbetikestim güzel düşünmüşsünüz valla ikincisini 🥰 Şefaf olsaydı die düşündüm ama oda dediğiniz gbi su izi olcak mantıklı