Ceydamehtap Bebegm 32+1 haftalık muayeneye gittiğimizde eli hep yüzünde oluyor. Sizde böyle bir durum yaşayan varmı acaba. Elinin sürekli kafasında olması normalmi
Deletedmom_33 Ceydamehtap Benimkide öyleydi bakalım yarın detaylı var sırtı dönük olmasın da yüzünün yarısının görünmesine razıyım 🤣
Elsu26 Ceydamehtap bir ay arayla iki kere detaylı ultrasona girdim sırf yüzünü görmek için ama maalesef hep eli yüzünde eli olmasa bacakları yüzünde 😂😂 jimnastikçi olacak benim oğlum 😂😂😂😂
Dilekcnkn Ceydamehtap 29 haftadan beri öyleydi canım yalan olmasın 34 falandı bir kez gözünü gördüm ve elini 39+1’e kadar görmedim en son o gün görebildim oğlumu 😂😂 şimdi 39+4’üm ümidim bitmişti doğumda görürüm diye düşünüyordum zaten az kaldı
Fatma-12 Bende 36+1 im kızımın eli hep yüzünde hiç göstermedi bize yüzünü hâlâ göstermiyor😄 doğuma az kaldı hâlâ eli yüzünde göremedik.
Yagmur00 Ceydamehtap bızım kıde hep popusunu gosterıyor ben yuzunu bikere gordum aha dogurucam bırdaha ozman gorcem bebek bu canım noraml yanı zaten bısey olsa o anlamaz kı anlasa zata tekme atmaz falan gıbı dusun
Melishilal Ceydamehtap ahahahha brnımkıde böyleydi babası bı geldi kontrole gormen lazım resmen poz verıyordu 😅 besle buyut karnında tası sonra babacı olsunlar 🥲 merak etmek hıcnır sorun yoktur canım benım
Panda3101 Ceydamehtap benim kızda öyle ve annem sürekli triplere giriyor neden yüzünü kapatıyor diye korkuyor.Doktora soruyor doktor normal diyor ama böyle yaptıkça eşimde korkuyor 😂😂🤣bana normal geliyor 😂😂
Nymphadoraa Ceydamehtap bizim de ultrasonda öyleydi. Doğduktan sonra bir süre daha öyle yapıyordu eli hep suratında aynı pozisyonda kalıyordu 😅 zamanla bıraktı
Semiha_ Ceydamehtap beeeeennnn ✌️ yüzünün asla net hali yok elimde 31 haftalığım hep eli yüzünde doğunca o elini yüzüne koymazsa ısırıcam 😀😂