ikincifindik tugbakaragul çok teşekkür ederim dediklerinizi yaşıyorum aynısını. Ama bu benim 3. Hamileliğim ilk hamileliğim düşük olmuştu. 6. Haftada kontrole gitmiştik bebek iyiydi kalp atışı vardı. 1 ay sonra kontrolüm vardı ve kontrole 2 gün kala benim sancılarım tuttu. Meğer bebeğin 6. Haftada kalp atışı durmuş 1 aydır da karnımda öylece durmuş belirti vermeden. Bu yüzden çöm endişeliyim 😔
ikincifindik Bebiscann Yüce Rabbim can alır , can verir inancım tam. Ama işte endişe etmeden de geçmiyor günlerim 😔
ikincifindik Zeyneb12 Rabbim inşallah evlatlarımızı korusun🤲🏻 Beni de korkularımdan emin kılsın inşallah 🤲🏻
ikincifindik minikayak2-6 doktorun söylediğinin ne kadar etkisi var bilmiyorum. İlk defa o doktordan duydum böyle birşey
papatya56 ikincifindik Benim bugun cok bulandı normal diyolar canım benımde ilk gebelıgımde böyleydi bır gun bulanırdı iki gun bulanmazdı
ikincifindik deletedmom27371 bende bu hafta gitmek istiyorum eşimde bu konuda çok tersliyor beni sanki suç işliyorum
Gzmlerce ikincifindik bende sizin gibiydim bulantilarim bi anda kesildi int arastirdim Allah dedim bisey oldu yani kontorle gittigimde gayet iyiydi🙏🙏 ama doktora erken gitmek fikride cok buyuk bir sorununuz yoksa daha panik haline sokar bence surekli gitmek isticeksin gidemediginde panikligin artcak imkanin varsa dr. Msj at icini rahatlatir umarim sahlikla kucaginiza alirsiniz🙏
Almla ikincifindik canm ben de beş hafta civarında dedi kese göründü bnd suan Senn gibiyim ya boş gebelik se ya söyle ya böyle se diye kafayı yemek üzereyim Hacettepe randevuyu da sekız kasıma verdı ama ben başka yere on gün sonrası için randevu aldm
Gamzeparlak1 ikincifindik Ayy çok şükür geçti,ben de hep düşünürdüm sanki karnında ölen çokmus gibi. Hiç aklına takma,ağır kaldırma,çok yükseğe falan uzanma,kendini çok yorma hiç bı şey de olmaz inşallah. Sonra karnında kiprdadikca Mutlu olursun unutur gidersin.
Sufulele ikincifindik ben 36yi bitirdim her şeyim çok normal gelişimi çok güzel bebeğimin hareketlerini de hissediyorum ama o korku bende de var her kontrole o tedirginlikle gidiyorum Allah esirgesin diyelim 🥰
Zuleyha1655 ikincifindik kuzum psikolojik bi durum aşılmıcak bişey değil . Aklını dağıtacak bişeylerle ilgilenmelisin dua et bol bol .
Kubratrn ikincifindik aynı şey bana da oluyor ama olumlu düşünmek lazım gerçekten kendi kendimizi demoralize ediyoruz yaşadığımız duyduğumuz şeylerden çok çabuk etkileniyoruz ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçilmiyor Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲