Glstnlkmn63 Melisagilar peki canım senin ortasındamıydı sizin kaybolmuş sanırım kendiliğinden nasıl kayboldu ki doktor söylemedi mi ?
Melisagilar Glstnlkmn63 tam ortasındaydı benimki ya zaten karnın büyüdükçe oda esniyor we incelip kopuyor benimki öyle olmuş herkeste farklıdır belki bilemeyiz doktoruna danış iyce sende
Glstnlkmn63 Melisagilar canım peki bişey sorucam bebeğin hareketlerini sağda mi hissediyorsun yoksa sağda ortada hiç hissettin mi ?
Glstnlkmn63 Melisagilar evet canım bende sağda da solda da hissediyorum hani dedim acaba o ip ona zarar veriyor diye hareket edemiyor mu diye merak ettim doktor size peki dedi mi zamanla o bant gider diye
Melisagilar Glstnlkmn63 hayır zamanla gider demedi belki bebek tutup koparabilir dedi eğer hiç gitmezse lazerle yok ediliyormuş işte
Glstnlkmn63 Melisagilar anladım canım inş benim bebeğim de koparır çok korkuyorum ona zarar verir diye 😔
anneadayii95 Melisagilar sağlıkla sıhhatle kucağına almışsındır inşallah 🤦🏻♀️ Bende bu durumdayım şu an
Melisagilar anneadayii95 daha 33 haftalık olduk canım en son 29 haftalıkta gitmiştim kontrole doktor amniyotik bantla ilgili bişey söylemedi galiba kendiliğinden koptu bakalım haftaya kontrolüm war bakalım ne dicek
anneadayii95 Melisagilar tertemiz sonuçlanır inşallah . Neyden kaynaklandığınıda bilmiyorlar o kadar garip ki sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah . Sonucu haber verirsen o kadar sevinirim ki tertemiz çıkar inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sumiire Glstnlkmn63 kaçıncı haftada koptu hatırlıyomusun bendede var doktorum küçülmüş köseye dedi 27 haftalık oldum sonraki haftalar nolur bilmiyorum
Glstnlkmn63 Sumiire valla canım teşhis 28 haftada konuldu 34 haftalıken gittim doktor bişey görmüyorum dedi
Sumiire Glstnlkmn63 sevindim senin adına canım inşallah bendede kalmaz öyle birsey biraz korkutuyo bu beni 😓
Glstnlkmn63 Sumiire aminyotik bant yüzünden değil ama bi ayağı çarpık anne karnında şekil bozukluğundan öyle olmuş 😏