2-prensesannesiii Cerenkapici İkizlerde o test yapılmıyor diye biliyorum özel hastane ise para almak için yapmış olabilir .
Bsranna34 Cerenkapici Cerenkapici merhaba Ceren hanım konuyla alakalı değil ama bebişlerinizin 5 haftalıkken beta ları kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ?😊 inşallah sağlıkla kucağınızı almak nasip olur 🤲🏼
Cerenkapici Bsranna34 Amin inşallah kardeşim benim ilk hamilelikte beta ya bakıldı 2 defa başka bakilmadi 12. Haftayı bitirdik çok şükür rabbime Rabbım herkese nasip etsin insallahhh
OzlmYgt Smilend ben ikili test yaptırmadım :) doktorum bna bıraktı kararı cinsiyetimizde belli oldu bi oğlum olacak inşallah:) nisan 15 gözüküyordu ama erkekde değişiklik olurmu bilmiyorum:) şuanda 13+6 oldukkk
Smilend Polenpolen52 tarama testi , down sendromu gibi 3 farkli hastaligin bebekte olup olmadiginin risk durumu. Kesin bi test degil zaten. Istege gore yapiliyor 11-15 . Hafta arasinda yapiliyor 🐣
Smilend UmutsuzPolyanna gercekten benimki de cok hareketliydi ya cok mutlu oldum onu oyle gorunce ❤️❤️❤️