Duygu0621 Benimde ilk haftamız aynı , patlıcan kadar olduk . Herşey yolunda hazırlıklar başladı bile , kız bebeğim olucak ama isim halâ bulamadık 🥰🤗🙄
viildaaannn Duygu0621 ya ben eflin lina dedim one ben onu diyemem diyor sudenaz dşyoe onu da ben istemiyorum
Buket_dadas Vallah benim de ilk ama hala birsey alamadım 25 haftalık olduk teyzeleri ama babamızın bize harclık verip biran önce bıldırcınımıza alıs veris yapmayı bekliyoruz dur bakalım babamız nezaman para ayarlaya bilirse ozaman baslıyıcaz bizde 🥰😘annemler yorganını yastıgını yaptırdı bile bi tane bataniye ablam yapıyor kız kardesim zıbın tayt önlük felan almıs corap felan 🙈🥰ben le babası da hala bekliyoruz 😘😆🐥🧿
viildaaannn Buket_dadas ayyy alınıyor hepsi hiç bişeyleri eksik kalmıyor gercekten biz işte heyecanlı oldugumu için bian evvel olsun bitsin istiyoruz ama işte zamanla
Gulerkaya viildaaannn benimde ilk gebeliğim 29. Haftamdayim alışverişin çoğunu hallettik sayılır bugün beşiği de geldi 🙏🤭
viildaaannn Gulerkaya yaa ne güzel cok heyecanlı ya inşallah bizim beşiğimiz de pazar günü geliyor cok heyecanlıyım
Buket_dadas Gulerkaya Google ye resim paylasma yaz sonra önüne gelen bir kac tane sayfa olcak onlardan birine gir resim sec secenegi var ordan cektigin resme tıkla sonra kopyala o altındaki resmin yazısını burda kopyaladıgın mesajı bize paylas oluyor😁