Mom_25 viildaaannn benim de ilk ve 32 haftalığız oğlumla inşallah sağlıkla herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin rabbim🥰 artık herşey alındı yıkanıp ütülemiş hastane çantasını hazırlama sırası geldi sanırım🤭korkular kaygılar çoğaldı hayırlısı bakalım stresli zamanlar 🤲🏻
viildaaannn Mom_25 ayyy sonlara dogru galiba herkes öyle oluyor allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Elifikiz viildaaannn benimde ilk 15+0 dayız ☺️ Daha çok bişi almadık ufak tefek zıbınlar çoraplar felan 😄 ne zaman başlanmalı büyük alışverişe
viildaaannn Elifikiz cogunlpa bakarsan 8.aydan sonra diyorlar ama kiminin kendi tercihi kiminin maddi gücü yani tercih bu ben mesela her ay az az alma taraftarıyım zaman ne getirecek bilinmez ama heves ediyor insan saglıkla kucagımıza alalım da herşey tamamlanıyor Allahın izniyle
viildaaannn gbyalcin ben ikili zıbın ikili alt battaniye yelek agız mendili külotlu corap pijama takımı babynest aldım birde ama kumaşların cok begendim baya hoşuma gtti
gbyalcin viildaaannn babynest falan evde vardı zaten, annemin çocuğuna baktığı abla almış sağ olsun 😍 Belki havlu alırım demiştim o da hoşuma gitmedi 😅 evet ama diğer şeyler güzeldi ben bi tek havluyu sevmedim
mom8327 Benim de ilk gebelik 20+5 iz. Araba ve bikaç parça kıyafet aldım büyük parçalar hariç küçük şeyleri yakın zamanda alırım diye düşündüm ne alacağımı bilemiyorum bazen gereksiz harcama yapmak da istemem.
viildaaannn mom8327 haklı düşünce bana da cok acele ediyorsun diyorlar aman desinler hevesim var alıyorum
viildaaannn gzm6 yaa inşallah gönlünüzden geçenin hayırlı olması ümidiyle benim şuan da kız pazartesi detaylı var inşallah kızdır 🙈