Mlkbrn Merhaba arkadaşlar 16 haftalığım ara ara sık bir şekilde kalbim göğsüm ani ani hızlı hızlı atıyor gibi özellikle sol gögsüm neden olabilir sizce neyden kaynaklı
Busra2013 Mlkbrn kan fazla pompalanıo bu haftalarda ben kalp atısımı duyuyorum sen dusun artık dereceyı😂
Fulyaaa1 Mlkbrn yaaa bende öyleyim ben de 18 haftalığım bu neden den dolayı kardiyolojiye gittim sorun cıkmadı çok şükür sırt üstü yatınca artıyor mu siz De de
Mlkbrn Busra2013 o derece artık sizin ki ya ben bide 8 haftalıkken korona atlattım ondan kaynaklı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum acaba bşy mi olacak hemen dye çok korkuyorum
Mlkbrn Fulyaaa1 canım ya yatamıyorum ki sırt üstü yatsam midem agrıyor saga yatsam sag tarafım batıyor sola yatsam sol tarafım uyuşuyor bir süre sonra
Busra2013 Fulyaaa1 yok korkuyorum kalptemı sorun var dıe ama 8 haftalıkta aynı catpıntım vardı doktor kansızlıktan demıstı
Fulyaaa1 Busra2013 kardiyolojiye göründüm o konuda içim rahat ama insan dediğiniz gibi korkuyor yine de
Busra2013 Mlkbrn bende hem kansızlık var hem bebek ıcın dazla kan pompalıo ıkısı bırlesınce kalp cosuo
Fulyaaa1 Mlkbrn canım valla senle aynı durumdayız bende korona atlattım yeni kan sulandırıcı başladım ama kan sulandırıcı yapmaz diyor doktorum kesinlikle
Mlkbrn Busra2013 sol tarafım özellikle agrı oluyor ben kan sulandırıcı kullanıyorum bide korona atlattım 8 haftalıkken
Mlkbrn Fulyaaa1 benim bide ilk gebeliğim bşy bilmiyor olunca her şey den çok çabuk tedirgin olup korkuyorum doktoruma da hemen danışamıyorum
tcasl Mlkbrn oturup öne doğru eğil biraz canım ve o an dusunme başka biseyle uğraş bende hep olan bişey ama hamilelikte artmıştı nabzim 145 i geciyodu
Busra2013 Mlkbrn agrı yokta cok cok cok nadır hırden bıcak saplar gıbı oluyor bazen oda soguktan galıba bılmıom