calikusu_03 Esraali oo maşallah siz tecrübelisiniz de . Ne sorun yaşadınız ki doğum sonrası berbattı dediniz
Yenianneadayi2208 calikusu_03 bir doula ile anlaşabilir siniz.En mantıklısı bu sanırım 😊 her konuda size yardımcı oluyorlar
Esraali calikusu_03 doğum sonrası plesnata parcalsrı ve doğum sonrası içerideki kan pıhtılatı aniden kanamam oldu kürtaj oldm 12 günlükken bebeğim ölümden döndüm
Yenianneadayi2208 calikusu_03 burada doula ile anlaşan annelerden , bilgi ve öneri alabilirsiniz.Harici sosyal medyadan da araştırırsanız fazlasıyla doula var.
Byznr281115 Esraali merhaba Gogus ucu kremi kacıncı haftadan itibaren baslanmalı bide yara catlak kuruma olmasada mı baslamalıyız
Esraali Byznr281115 evet son haftalar sanırım ben kullanmadım ama öldüm baya kötü oldum sürün lansinoh cok iyi geldi bana yarılmıştı gögüslerşm artık önceden sürmek gerekiyormuş
Byznr281115 Esraali tesekkür ederim ben 32. Haftadayım o zaman ben 35ten itibaren kullanmaya baslayayım
Dilekcnkn calikusu_03 Valla ebe söyledi ama 32 mi 34 mü ne öyle bir süreden sonra mı neydi sanırım . Tam hatırlamıyorum
Dilekcnkn Esraali iyi bari bizim hastahanede online seminer vardı hareketler , nefes egzersizlerini söyledi . Doktorum gerek görmedi çat çat doğurur dedi 😂 zaten 3. Gebeliğim
Esraali Dilekcnkn benimde 4. Dr geldi doğurur bu dedi bu demiiyeydi iyiydi 5 cm ile dedim yürüyeyim mi hayır sen dopurursn dediler yattım yürüsem daha hızlı olurdu neyse ki gecti 😂😂
Esraali calikusu_03 bebeğin eşini gördüğümde sok oldum kocaman ve artık ayrılmaya başlamıştı 41+1de doğurdum beklettiler beni alın doğuma dememe ragmen cimere de şikayet ettim ama bişi olmadı ama ben ölüyrdm kanım 6 ya kadar düştü allahın dan bulsun
Mmeelliikkee calikusu_03 özelde doğum yapacaksanız önceden hastaneyle konuşun çalışan hemşirelerinden de (tabi yine ekstra ücretle )ayarlarlar 24 saat odada yanınızda kalır herşeyle ilgilenir.. yada bazı ajanslar var hasta bakıcı vs ayarlıyorlar