calikusu_03 Kızlar doğumda yanımda bana yardım edebilecek aklı başında kimse yok. Acaba benimle ilgilenmesi için özel ebe tutabiliyor muyum bilgisi olan var mı ?
AdenEva calikusu_03 yani doğum koçu tutuluyor ve çok güzel hizmetleri var ama ebe zaten gittiğiniz doğumhanede hastanede oluyor
Dilekcnkn calikusu_03 Evet canım hastahanelerde özel ebe desteği var ama extra ücret karşılığında tabi 😂 he o durumda ne kadar dinlenir ebe orasıda ayrı 😂
calikusu_03 Adı ebe mi doğum koçu mu nedir bilmiyorum ama bana doğumdan sonra yardım edecek birisine ihtiyacım var . Bu hangi hizmete giriyor
calikusu_03 Kızlar benim dediğim şöyle bi şey mesela benim bana yardım edebilecek kimsem yok. İstiyorum ki doğumdan sonra bana yardım etsin , bebeği emzirmeme vs . Böyle bi şey bu Doula olmuyor herhalde
Ilkmeyvem calikusu_03 doulalık için armut uygulamasını indirin bulunduğunuz şehirde mutlaka vardır netten de araştırma yapabilirsiniz
Dilekcnkn calikusu_03 Benim gittiğim yerde 9500 ama benim indirimim vardı onunla ne kadar oluyor bilmiyorum 😊
Dilekcnkn calikusu_03 Valla ebe söyledi ama 32 mi 34 mü ne öyle bir süreden sonra mı neydi sanırım . Tam hatırlamıyorum
calikusu_03 Ilkmeyvem hayır eve gelecek birisini aramıyorum. Doğumum sezaryen olacak. ve muhtemelen zor olacak sonrası. O ağrılı sürede yanımda bu işlerden anlayan birisi olsun istiyorum. Ben ağrımla uğraşırken bebeğimle ilgilensin ve emzirmek için bana yardımcı olsun vs gibi . Aradığım bu. Yani sezaryenden sonra yardım edecek bir günlük bi şey
Yenianneadayi2208 calikusu_03 bir doula ile anlaşabilir siniz.En mantıklısı bu sanırım 😊 her konuda size yardımcı oluyorlar
Mmeelliikkee calikusu_03 özelde doğum yapacaksanız önceden hastaneyle konuşun çalışan hemşirelerinden de (tabi yine ekstra ücretle )ayarlarlar 24 saat odada yanınızda kalır herşeyle ilgilenir.. yada bazı ajanslar var hasta bakıcı vs ayarlıyorlar
Dilekcnkn Esraali iyi bari bizim hastahanede online seminer vardı hareketler , nefes egzersizlerini söyledi . Doktorum gerek görmedi çat çat doğurur dedi 😂 zaten 3. Gebeliğim
calikusu_03 Esraali evet doğumum sezaryen olacak doğum sonrası bana yardımcı olacak , emzirme konusunda destek olacak . Bu tarz bir şey çünkü kimse yom tanımda olabilecek işten anlayan
Esraali calikusu_03 özelde yapacaksanız yardımcı oluyorlar devlette bilmiyrm ederler mi benim tavsiyem devamlı emzirin gögüs ucu kremi simdiden kullanın ben kullanmadım gögüslerşm yara oldu devamlı kaldırın bebeği uyursa sarılık olur
calikusu_03 Esraali göğüs ucu kremi aldım. Birkaç gündür geceleri yatarken sürüyorum. Siz ne zmaan doğum yaptınız
Byznr281115 Esraali merhaba Gogus ucu kremi kacıncı haftadan itibaren baslanmalı bide yara catlak kuruma olmasada mı baslamalıyız