Kksll esleminannesi_ benimde 3 yaşında oğlum var hamileliğimin başından beri seni ayakta kucağıma alamam oturuyum kucağıma öyle alıyım.diyorum artık oda alıştı böyla anlatarak deneyebilirsiniz
esleminannesi_ Kksll kalmadı artık canım zaten diyorum gerçekten ama bana çok düşkün babanesiyle aynı evde yaşıyoruz hic gitmez ona insallah sıkıntı olmadan doğururuz
Alone esleminannesi_ cnm 5 yaşına girecek kızım var bende alıyorum çoğu zaman. 36 haftalık da hamileyim. Bişey olmadı bu zamana kadar çok şükür
bsra46 Bu konuda hiç dikkat ermedim her istediğinde kucağıma aldım yeri geldi yoruldum dedi uzun mesafe taşıdım 3 yaşında kızım çok şükür bisi de olmadi olacağını da sanmıyorum. Ha düşük riski erken doğum riski olanlar dikkat etmeli bence
Tazeanne0134 esleminannesi_ ay canım Rabbim yardımcın olsun valla benim oğlum da işte 21 aylık bulantılarım bugün çok fena 5 kere istifar ettim sağ olsun eşimde akşam işten gelince ilgileniyor kaç haftalık hamileydin
Betl esleminannesi_ 39 aylık kızım var kucağıma gelmek istediğinde oturduğum pozisyon da alıyorum dikkat et çok hareket etme kardeşin canı acıyabilir diyorum anlıyor zaten buda evlat git hamileyim diyemem ki
esleminannesi_ Karamelasepeti bugün bende duştayken agri girdi bide bulayım vardı iki kere kustum moralim bozuldu agladim en son allahim doguruyum sagliklica çocuklarımın etrafında geziyim diye kızımda hc bilemedim ama oğlum beni çok zorladı gerçekten 😄
Tazeanne0134 esleminannesi_ çok şükür canım çok şükür yoksa baya zor olurdu bugün bulantımda hiç geçmedi hâlâ devam ediyor
Evrim1906 esleminannesi_ olmaz bence 12+5im oğlum yaşına girecek cumartesi günü 7/24 kucağımda sıkıntı yok in da olmaz