Meleklerimmm3 Sdagnr çok yemezsem iiyiym çok yiyince akşamları yuvarlanamayan pandaya dönüyorum 😂😂 başka şikayetim yok şükür 35+3 ten selam 😌😌
ilkgozagrimhavinim kiraz_8 ay bendeeee midemden boğazıma çıkan bi alev topu var sanki🤦🏼♀️ büyüyorlar oyüzden annesi🐣 katlanıcaz artık😌
Elieefss Çok şükür mide yanmam falan yok ama yürürken aşağıda toplanıyo sanki düşecekmiş gibi hissediyorum bebeğimi🤔
Sdagnr Dicle63 maşallah de nazar değmesin 😅😅 ben geceleri hiç uyuyamıyorum kaç kere dönüyorum yatakta cuma kontrolüm var gözümde büyüyor :))
Minnosanne06 Dicle63 Sus sus:)) nazar edicen. Ben de oyleyim en başından beri hiç bir haftadaki belirtim olmadi. Şu an 36+2 oldum
tontirik Sdagnr kalçamın ağrısından yürüyemiyorum. Doktor magnezyum verdi yürüyüş yapmazsan normal doğuramazsın dedi. Canım çok yanıyor ama yüriycem bu günden sonra 🙄
Dicle63 Minnosanne06 ya artık sancım falan olmasını istiyorum 😀 bazıları açılmam oldu bilmem sancım var diyor bende bu şekilde giderse doğuramıyacam diye korkuyorum 😀
Sinemmm16 Sdagnr 3 kasımda gün aldım. Cok heyecanlıyım 38+2 oluyorum o gün. Kovid testi olcakmıs 2 gün önceden ondan biraz gerildim
Sdagnr Sinemmm16 Sinemmm16 ben de 5 kasıma aldım korkma ya 2 saniyelik bişey covid testi artık zaman geçmiyor gibi
Strong_mother01 Sinemmm16 bizde 1 kasıma aldık günümüzü ama doktorum testten bahsetmedi acaba doktorunuz mu önlem amaçlı istedi 😌😌
Birtanemm Sdagnr çabuk yorulma uyuyamama mide yanması rahim ağrısı baş dönmesi eğilip kalkmads zorluk ne ararsan var 😂😂
Sdagnr Birtanemm Birtanemm baş dönmesi bugün ben de başladı bir de gece uyuyamadığım için gündüz full uyuma isteği 😀
gvncelf Merhaba tatliş anneler 🥰 ben de 35+1 günlük gebeyim. Geceleri tuvalete uyandığım zaman karnım çok kasılmış oluyor. Yataktan kalkarken canım acıyor. Bide bebeğim sanki aşağıdaymış gibi geliyor ve çok sık idrara çıkıyorum 🙈
Sdagnr gvncelf Ben normal kalkarken bile oluyor bazen o ağrı her an tuvaletim varmış hissi kasılması bacak aralarıma vuran ağrı 😣