Annesed Tazeanne0134 tabi bebek evlat can güzel olmaz mı bi bakımdan güzel ama işin öbür tarafını düşününce insan çok korkuyooo😔
Tazeanne0134 Annesed korkmaz mı benim oğlumda 21 aylık 7+3 haftalık hamileyim baya zorlanıyorum rabbim yardımcın olsun
ozgei Annesed takvim yönteminin koruyuculuğu çok çok az maalesef, korunmamış sayın siz kendinizi🤷🏻♀️ Bu sefer tüpleri falan bağlatın bari yoksa devamı gelir
Annesed ozgei yumurtlama günlerimi bilirdim ama ona rağmen böyle oldu işte kesin öyle bisey istiyorum ama ameliyat aklima gelince dünyam başıma yıkılıyor 😑
Renesme Annesed Neden işinizi şansa bıraktınız ki keşke doğum kontrol hapı kullansaydınız😬 olan olmuş artık hayırlı uğurlu olsun
Huri-li Benimde iki kızım var biri 10 diğeri 5 yaşında şu an hiç düşünmüyorduk pandemidrn dolayı ve korunuyorduk hiç beklemiyorduk 15 günüm geçti inanamadığım için test bile yapmadım ama hamileymişim şuan 12. Haftamızdayız sağlıkla gelsinde şoklardayız
Annesed Huri-li maşallah sizin prensesleriniz büyümüş benim kızım daha 8 aylık o nasıl abla olsun 🤗 sizinkileirn ablalığı hayırlı olsun 💓
Tazeanne0134 Annesed canım sana şöyle söyleyim benim küçüğüm kardeşimle aramda 19-20 ay var onun küçüğü ile de 2.5-3 yaş anca var yok en küçük kız kardeşimle de 6 yaş falan var o kadar güzel ki hele erkek kardeşlerimle arkadaş gibiyiz anneme soruyorum zor olmadı mı zor olmaz olur mu kızım diyor kaldı ki sadece çocuk da yokmuş o zaman tarla bağ bahçe isleri de varmış o yüzden annem şimdi iyi ki diyor
FatmaUnal Hayirli olsun benimde 3 numara ve buyuk surpriz oldu hic beklemezken.Rabbim.nasip etmis saglikla sihhatle gelsinler inseAllah
Huri-li Annesed teşekkür ederiz inanın ard arda daha çabuk büyüyor anlaşıyor çocuklar sizin içinde rahat ikisini birlikte büyütürsünüz ben ara verdiğim için kıskançlık çok var 🙈inşallah bunda ablalık yaparlar ☺️🙏
Tazeanne0134 Annesed âmin canım inşallah seninde evlatlarının arası güzel olsun ben hep bizim irademiz dışında olan şeyler de Rabbim’in vardır bi bildiği diyorum o zaman daha rahat oluyor 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah hele bide yaşın gençse ohh misss