MuratZeynepDiner kızlar migren hastasıyım doktor basım ağrınca parol alabileceğmi söyledi yinede korkuyorum sizin kullandğınıZ bi ilaç varmı😩
Clover MuratZeynepDiner ben de agri kesici kullaniyorum.eger ilk 3 ayi gectiysen abartmamak kaydiyla paracetamol alabilirsin.Yani parol olur.yanliz icinde baska bir karisim olmasin.buscopan,vermidon mesela icinde baska maddeler var.dikkatli ol.
OlgaArslan MuratZeynepDiner canım benim de migrenim var ben de minoset kullanıyodum aöa kesmiyodu sonra parol yazdı doktorum az çok yardım ediyo ve hiç bi problem yaşamadım bu zamana kadar
Hiranurunannesi MuratZeynepDiner eğer patates soyup alnına bağlarsan çok faydasını görürsün. Benimde migrenim var çok rahatlatıyor. Hatta biraz dolaba koy soğusun sonra kes halka halka alnına diz tükbetle tutacak şekilde çok sıkmadan bağla.
TugceDemir Ben dişim ağırlığı zaman içiyorum parol şimdiye kadar bi sorun yaratmadı ama agrı çok sıddetli olduğu zaman fayda etmiyor
MuratZeynepDiner doktorum banada alabilirsin dedi ama yine de teredütlerim var alsam mı die dayanamıorm ağrıya ama almaktansa korkuyorm napcm böyle bilmiorm😩
Pinaryyim MuratZeynepDiner bendede migren var migrenim tuttumu parolu almıyo midem o yapıdaki haplar mideme zarar veriyo içemiyrm malesef tatlı yememeye özen gösteriyorm bide tatlı yedigim zaman migrenimi tetikliyo evde viks varsa alnına sür tülbentle bagla hafifliyo agrı öylede uyursun geçer inşallah
MuratZeynepDiner Clover içinde başka maddeler olduğunu bilmıyordum söylediğiniz iyi oldu dikkat ederim
MuratZeynepDiner Pinaryyim doktorum nane yağından bahsetti eczanede satılıyor aama benim cok şiddetli oldugu için etki etmedi vicksde deniyeyim canm sağol
MuratZeynepDiner OlgaArslan bu ağrıyı çekmeyen anlamaz cok zor gebelik olunca fazla evhamlı oluyorz ama dayanalıcak gbi değil iyi madem bende gönül rahatlığıyla alabilirim☺
Birincigil Ben minoset de parol da kullandım minoseti günde 3 taneye kadar müsade ediyor doktorlar 😊 hem migrenim hem sünizitim var 🤦♀️
MuratZeynepDiner Birincigil ooo Allah yardımcn olsn bende migren ve boyun düzleşmesi var ikisi birbirine bi karısyor😩
Clover MuratZeynepDiner rica ederim canim. Benim amnem de migren hastasi. Biberiya yagiyla basina masaj yapiyordu. İyi geliyormus.bir de migren atagının sen ne zaman gelecegını bılırsın eger sıddetlenmeden ya da baslamadan ıcersen ılac daha etkili olur.paracetamol majezik kadar etkili olmadıgı ıcın bu sekilde kullanmak herek.
MuratZeynepDiner Hiranurunannesi olabilir neyin neye iyi gelecgi belli olmuyor zaten biz migren hastaları deneme tahtası gbiyiz canm belki iyi gelir diye herşeyi deniyoruz