Bsraermis8 Ozlem1492 benimde ikinci hamileliğim pek hissetmiyorum arada bı keskin yemek kokularına oguruyordum ama geciyo gibi amann hissetmeyelim böyle hamileliğe can kurban 😁 oğlum da 4 ay çok çekmiştim .
Ozlem1492 Bsraermis8 hahahah o zaman ben hiç hissetmiyorum diye kendimi strese sokmayayım o zaman şükredeyim böyle diye 😂
ayse-huseyin16 Ozlem1492 gerçekten belirtileri hissetmemek daha güzel çok fazla uyuyorum sürekli baş dönmesine bağlı uzanma ihtiyacı duyuyorum artık uzanmaktan sırtım falan ağrıyor ama uykum hiç geçmiyor 🥺 keşke bende hissetmesem
Rainbow0126 Haftada başladı benim 8-13 arası ilaç kullanmadan ayakta duramayacak kadar hissettim gebeliğimi 😂
Bsraermis8 Ozlem1492 kesinlikle 🥰🥰 zaten birkaç hafta sonra hareketlenince bak neler hissedeceksiniz 😁♥️
Mltm07 Ozlem1492 daha ne istiyorsun 😅 harika bence ben yumurta et süt peynir bakık sarımsak soğan diş macunundan bile tiksinmiştim istifra hazımsızlık mide yanması senin böyle olması çok daha iyi yani 😅
Ozlem1492 Mltm07 hahaha ben sanırım kendime dert arıyorum 😅 Bilemiyorum bende ilk gebelik olduğu için acaba diyorum benim yaşadığım şey mi normal yoksa farklı bir durum mu var diye düşünmeden edemiyorum ama tamam bunları okuyunca susma kararı aldım 🤐😂♥️
Mltm07 Ozlem1492 hiç kuşkulanma ben iki arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldım biri ben gibi hala istifra devam biride hiçbirşeyi yok üstelik doğumuma 1 ay kaldı bir kere bile midesi bulanmadı maşallah bebişte çok sağlıklı 😅
ylzsa Ozlem1492 daha cok erken canım inşallah bulantı vs yasamazsın tiksinme asırı günlük yasamını etkiliyor cünkü
HazelDerin Ozlem1492 benimde ilk hamileliğimde hiç bişey hissetmedim ama ikinci felaket suan mide bulantısı 🤣
Minekorkmaz Ozlem1492 evet olması gereken o. Ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum suanda bunda bile 19. Haftada hissettim ilk hareketini
minik4550 Dnacar83 selam iki çocuğunuz arasında kaç yaş olucak acaba alakasız biraz ama bende ikinciyi düşünüyorum dediğimde sanki millete dertmis gibi yorum yapıyorlar acaba benmi yanlış yoldayım diyorum