Ozlem1492 Benim gibi hamile olup hamileliğin hiç bir belirtisini yaşamayan var mı ? Sanki hamile değilmişim gibi 😕
Ceyduygu Ozlem1492 Çok normal ilerleyen zamanlar da belirtiler başlar. Başlamak zorunda da değil ilk gebeliğim çok rahattı hiç hamile gibi değildim :)
Defne74 Ozlem1492 Bende öyleyim canım 18 haftayım başından beri hiç belirti yok sadece göbüş degişiyo o kadar emin ol istemezsinçünki çeken bilir onların hepsini bulantı istifar baş dönmesi çok zordur bunlar la hamilelik
Ozlem1492 Dnacar83 Sadece göğüsümde şişlik var onun haricinde hiç belirti yok açıkçası şüphe düşmeye başladım
minik4550 Dnacar83 selam iki çocuğunuz arasında kaç yaş olucak acaba alakasız biraz ama bende ikinciyi düşünüyorum dediğimde sanki millete dertmis gibi yorum yapıyorlar acaba benmi yanlış yoldayım diyorum
Ozlem1492 Minekorkmaz Olması gereken bu yanı dimi ilk hamileliğim olduğu için tedirgin oluyorum açıkcası
Ozlem1492 Ceyduygu sanırım bende rahat bir hamilelik geçireceğim böyle giderse çalışıyorum hatta unutuyorum
Ozlem1492 Defne74 Ben hep şey sanıyordum araştırdığım şeylere göre midem Bulancak bazı şeyler den tiksineceğim sürekli uyumak isteyeceğim falan sanıyordum bu belirtiler olmayınca tuhaf hissediyorum acaba orda mı benimle mi falan diye 😄
secoz Ozlem1492 33haftalık hamileyim bebek hareket etmese ve göbeğim büyümese hamile olduğuma inanmıyorlar 😂
Arya-h Benimde hiç belirtilerim yoktu öyle çoğu zaman unutuyordum hamile olduğumu değilmişim gibiydi. 22-23 haftada itibaren his etmeye başladım 😊
HazelDerin Ozlem1492 benimde ilk hamileliğimde hiç bişey hissetmedim ama ikinci felaket suan mide bulantısı 🤣
Minekorkmaz Ozlem1492 evet olması gereken o. Ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum suanda bunda bile 19. Haftada hissettim ilk hareketini
Defne74 Ozlem1492 bende öyle sanardım ama degilmiş ikinci hamileligim bulantı istifar hiç yaşamadım tiksinme sonlarına dogru yaşamıştım 35 36 falan dı
ayse-huseyin16 Ozlem1492 gerçekten belirtileri hissetmemek daha güzel çok fazla uyuyorum sürekli baş dönmesine bağlı uzanma ihtiyacı duyuyorum artık uzanmaktan sırtım falan ağrıyor ama uykum hiç geçmiyor 🥺 keşke bende hissetmesem
Meyysaa Ozlem1492 bende 5+2 deyim regli olmayınca aklıma geldi hamile olabileceğim 😂 bende de belirti yok 🤷🏻♀️