Feyzaveannesi Tgcbbrdmr Toplu bir şekilde Trendyoldan sipariş vereceğim için 30.haftafa alırım herşeyi diye düşündüm. Beşiğimiz falan var diğer kızımdan kalma. Geri kalan herşeyi 0 dan alacam. Ama toplu bir şekilde alacam.
sutlukahvee Biz çok yavaş bir şekilde yaptık neye imkanımız varsa o zaman almaya çalıştık tabi ay başları biraz fazla aldık
mom8327 Melos1 ben park beşiğin anne yanı olabileninden alcam yoyko hoşuma gitti bi de kanzın var o şekilde
Kerem_mom Şuan 31 hafta bitmek üzere herşeui aldım ve ütüledim çantamı hazırlıcam . Kesinlikle 31 den sonraya bırakmayın bence
mom8327 hakikitosunpasaa bu stratejiyi bende kafada toparladım 20.haftadayım daha araba aldım bir de çevrenden hediye geliyor onlara da biraz fırsat bırakayım diyorum
hakikitosunpasaa mom8327 Bencede öyle mesela hiç yenidoğan almadım hep hediye geldi fazla fazla hastane çıkışım var zaten çok hızlı büyüyorlar direk 0-3 ve 6-9 aylık aldım
mom8327 hakikitosunpasaa haklısınız büyük parçaları aylara bölüp diğer şeyleri en son almak en mantıklısı
donmezzderya Tgcbbrdmr bende 19+1 oldum 20 hafta geçtikten sonra başlamak lazım çünkü ağırlaşınca zor olcak gibi geliyor birde kış önümüz 30 a varmadan hazır olmalı bence 👍🏻
Umay34 Tgcbbrdmr 18. Haftadayım her ay parça parça eksiklerini aldık. Bu ayda Oda takımı sipariside verdik gelmesi 3 haftayi buluyor zaten. 30. Haftaya kadar hersey tamamlanmasini istiyorum planimi ona gore yaptim hersey Allahtan nasip kismet kaderin önüne gecilmiyor
Pisili Umay34 bende 18 haftaligim riskli diye daha hic birsey almadim cok seye heves ediyorum ama hala alamiyorum☹️ , Allah hayirli ugurlu etsin guzel gunlerde kullanin insallah🤲🏻
Civcivinannesiii Tgcbbrdmr ayy ben bir iki bisey aldim 🤣simdi liste olusturcam ona gore devam edicem insallah herseye saldirmakta istemiyorum🤭🤭🤭🤭
Mommy90 Haftadan sonra özellikle yüksek meblağ ürünleri almaya başladık (yatak karyola dolap anne yanı vs) şu an maaş alıyorum ama doğum iznim martta bitiyor ve izin bitince ücretsiz izne ayrılacağım. Marta kadar taksitleri öderim diye düşündüm. Ve geçen her gün zam geliyor maalesef. Şimdiden almak lazım