llFatma Tgcbbrdmr temel şeyleri al muslin ağız mendil beşik araba vs cinsiyet belli değil ya unisex şeyler bakabilirsin. ☺️
Yamacin-Annesi Tgcbbrdmr bende öyleyim ilk öğrendimden belli hem kiz hem erkeğin kullanacağı zıbın çorap ağız silme mendili gibi şeyler aliyordum😅 insan dayanamıyor
iremcannn1907 Tgcbbrdmr bence istediğin zaman alabilirsin sadece bazı şeyler cinsiyetten sonraya kalıyor illaki. Ben 29dayım, daha 25te herşey bitti şimdi rahat rahat bekliyoruz ☺️❤️
iremcannn1907 Tgcbbrdmr evet ama heves işte 😂 bende 4 haftalık öğrenip 5. Haftada çok ufak şeyler almıştım 🙈
Miniklimonum Tgcbbrdmr 10.hafta anneannemiz almaya başladı sonra teyzeler halalar sonra babamız ne görse aldı sonra ben 16 olduk dolabın bir kısmı fullendi doğurana kadar Allah izin verirse mağaza açarız herhalde 😀😃
Morvy Tgcbbrdmr önce bir liste yapın ve cinsiyeti öğrendikten sonra her ay bir şeyler almaya başlayın çünkü her şey okadar pahalıki özelliklede bebek odası yapmayı düşünüyorsanız
Esragnss Tgcbbrdmr ahahh en iyisi he sen daha minik bi fasulyesin allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına ❤️🌸
Civcivinannesiii Tgcbbrdmr ayy ben bir iki bisey aldim 🤣simdi liste olusturcam ona gore devam edicem insallah herseye saldirmakta istemiyorum🤭🤭🤭🤭