Gamze1903 Esrasena ay bu soruyu etrafimdaki normal yapan butun tanidiklarima sordum igne vurmuyorlar ama ztn hissetmiyosun diyolar😱 nasi hissedilmez hem kesiliyo.hem dikiliyo ay cok korkuyorum bu durumdan 😕
Sinmn Esrasena benim kesmişler hiç farkında değildim, bebek doğduktan sonra minicik bir iğne gösterip şimdi bunu yapıp dikiş atacam dedi doktorum.. o zaman anladım kesiklerimin olduğunu 😂😂
yenibiranne Esrasena bende sizin gibi çok düşünüyordum kesiyi fakat suni sancı ve doğum gerçekleşince onun acısı pek hissedilmiyor dikiş atarken iğne vurulmuştu bana
Melhaercan Miniklerim03 bende şaşırdım diri diri ne ya işgence eder gibi 😝bana iğne yaptılar sadece ipin geçtiğini hissettim
Esrasena Gamze1903 Aynı bende,doğum heycanımı geçtm şimdi bunu düşünyoruö,Dua edin günümüzğde doldurduk beklemedyiz 😒
Miniklerim03 Gamze1903 valla bna vurdu dr hatta bi kac yerden hissetim sinek ısırıgı gbiydi ve dogumdan cıktıktan 1 saate kadar altımı hissetmedim ne acı ne bişey uyusukluk gecince tas baglamıs gbi oldu
Ecrinimleyla Gamze1903 😂😂 Acıdan rahmin uyuştuğu için kesildiği Zaman hiç hissetmiyorsun kızlar bence siz kesiyi kafanıza takmayın o çok basit Doğum sancılarını düşünün çünkü o sancılar çok daha zor kesi ve dikiş onun yanında hiç kalır