Beliz100 prensesimveannesi ilk öğrendiğimde 7.30 du 100 lük eutryx la başladım sonra iyi düşüşler yaşayınca 75 e düştük şu an da 1.27 ve 75 devam ediyorum son haftalardayım düzenli kullanım önemli
Civcivinannesiii prensesimveannesi 4 e yakindi eutrox 25 lik kullaniyorum nezamana kadar kullancaz acaba
Deryaiso prensesimveannesi kaç aylıksınız ilk 3 ay 1, değerinde olmasını istiyor doktorlar son aylarda 3 altında normal buluyorlar
prensesimveannesi Ptrck1221 ya benim tsh en son 2.21 çıktı 125 lik ilaç kullanıyorum 2 aydır doktor bunu kullan diyor ama bana yüksek gibi geldi sanki
prensesimveannesi Beliz100 benim 2.21 doktor 125 lik kullandırıyor bana yüksek geldi ama bunu kullan diyor 😳 bilemedim başka bi doktora dahamı gitsem
Beliz100 prensesimveannesi yani endokrin e görünmediyseniz ona bi görünün çünkü asıl uzmanlık alanı o. hızlı düşüş olsun diye istemiş olabilir 🤔 Bira kullanıp test yaptırın sonrasında kna gçre tekrar ilaç ayarlayacaktır
Durununannesi46 Civcivinannesiii benim de aynı. Doktorum doğuma kadar kullanacağız dedi. Tiroit doğrudan bebeğin zeka gelişimini etkiliyormuş
prensesimveannesi Deryaiso 37 haftalığım 🙄 Allah allah doktor bana yüksek kullandırıyor ozeman ya. Başka doktora gidiyim
Deryaiso prensesimveannesi az kalmış zaten senin doğuma doktorum bana öyle söylemişti benim şu an 1.5 seyrediyor sürekli ama dozumu değişmeyecekmiş doğuma kadar bu doz da devam dedi
busrakoylu prensesimveannesi 4 küsürlerdeydi canım euotrox 50 mg kullandım 1 ayda düzene girdi 1.20 lerde falan şimdi ayda bir sağlık ocağında tahlil yaptırıyorum kontrol için
BesteKc prensesimveannesi son 3 yıldır 100lük euthrox kullanıyordum tsh 1.91 çıktı. 2. Trimesterdeyim 125 e çıkarttık bebeğe de yetsin diye.
fatmanurakkus_ Benim Tsh değerim 0,014 doktorum ultrasona yönlendirdi salı günü çektireceğim. Çok mu düşük yani riskli bir şey mi şu an 11+6 haftalığım bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
2695ipk Benim tiroitimde yüksek çıkıyor ilk başta 12 lerdeydi smdi 8 çıkıyor şimdi 5 gün Levotiron 175 mg 2 gün 150 mg içiyorum Rabbim hepimize şifa versin geçer inşallah doğumdan sonra şuan 31 haftaligim
Suzanne prensesimveannesi 4.80 işe başladım euthroyx ilacımı kullanmaya bir kutu bitmeden kan testi verdim 2.80lere düşmüş kullanmaya devam ediyorum
Sclzdmr prensesimveannesi ilk ögrendigimde 3,54 dü 50 mg eutrox kullanıyorum bi gun tam bi gun yarım şeklinde
61cvhr Bende kullanıyorum 2.8 lerde 75mg kullanıyorum her sabah rabbim evlatlarımızı korusun ama kan ilacı kullanıyorsanız ikisini bir içmeyin o troid tetikliyormuş kızlar