Alone Rumeysa3652 odada kendiniz veya yakınınız giydirecek siz sadece bebeğin eşyalarını vereceksiniz onlara giydirsinler diye
Kumru_ Mmeelliikkee Rumeysa3652 Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor ilk doğum yaptığım hastanede hemen giydirdiler. O zaman ben paketi hazır edip üzerine yazarım zaten annemler kapıda bekler onlarda durur. Hemşireler isterlerse hemen verir annem☺️
Kara96 Kubra2721 Benim doğum yapıcağım hastanede ilk kıyafeti hastanenin kendi kıyafetini giydiriyorlar ben odaya geçtikten sonra kendim değiştiricem
damlarici sedaa_aa doğumhane için hazırlanan kıyafetlerin içine önlük vermek gerekli mi siz verdiniz mi ben koymadım ama yanıma aldım
Kubra2721 damlarici dogumhane icin gerekli.olacagini sanmiyorum ama cantaya agiz mendili koydum 1 tane
sedaa_aa damlarici hayır önlük koymamıştım yanıma da almadım istemediler sadece yazdıklarımı istiyorlar.önlük değil de ağız mendili gerekiyor hastanede
damlarici Kubra2721 bazı videolarda verenler olmuş bende gerek duymadım doğumhane için ama yanıma aldım kararsızda kaldım bide ağız mendili bence bi kaç tane daha alın lazım olur mutlaka 4-5 adet ağız mendili var çantamda
Tazeanne0134 Kubra2721 valla canım ben 1 tane 5li takım 1 tane de alt üst takım vermişler annemler ocak 15de doğum yapmıştım bu doğumum mayıs sonu haziran başı gibi görünüyor o zaman ne veririm bilmiyorum 1 tane de kışlık battaniye vermişler ben ameliyathanedeyken
Ayku6138 Burcu-112 Kız bütün bebe mağazalarında var 😂 Ben 14 tlye almıştım ince patikli don üstü ipli baddy şapka eldiven trendyoldada var bakıp alma imkanın yoksa
Sevil_87 Kubra2721 doğumhaneye verilecekleri ayrı bir keseye torbaya koy bence içine zıbın tulum yada alt üst takım kendinden eldivenlisiyle ekstra eldivene gerek yok çorap takımın şapkası varsa yoksa şapka battaniye bez
ESBS61 Bende 10 lü hastane çıkışının hepsini koydum bi çorap birde bez koymayı unutmusum neyse onlarida koyarım kasımın kaçında doğum yapilacak bayanlar ben 15 ila 20 si arası dedi doktor ama
busrabyrm97 Benim 20 Kasım’da sezeryan olacak bir kilitli poşetin içine bir tane bez bir tane kısa kollu zıbın ve şapkası eldiveni alt üst 5 li seti koydum yakaliğıni koymadım gerek yok diye
Deletedmom_33 Kubra2721 Benim Şubat’ta doğum ben 10′lu çıkışın battaniyesi hariç vereceğim. Birde kendi yaptığım puffy battaniyeyi. Yeterli olur sanırım