Minikbebelak Mormenekse34 benim gebeliğim kanda çıkmadı sonrasında 1 hafta durdum kaset test yaptım onda çıktı onla doktora gittim doktorda kana bakmadan keseye baktı 😄
EsengulC Mormenekse34 genelde bu haftalarda bebek görünmez kese göründü benim 5.haftada ama bebek var mı belli değil çok ufak dedi doktor 7.haftamda gidince kalp atışı duydum ama duyamazsanız 9.haftaya kadar bekleyin bazen geç döllenmeden dolayı hafta sayısı karışabilir
Mormenekse34 Selcans kalp atisini duydugumda rahatlayacgm sanirim, gerci her gunu ayri merak olur herhalde💜 heyecanliyim
Blossom Mormenekse34 Kese görünene kadar doktora gidin mutlaka. Önümüzdeki hafta içinde görünür muhtemelen. Dış gebelik riskini elemek için keseyi görmeniz gerekiyor. O yüzden ileri tarihe bırakmayın kontrolü. Hayırlı olsun bebişiniz. 🌺
Mormenekse34 Blossom amin sagolun🍀 dis gebelikten de korkuyorum tabi, ne zaman “ben hamileyiim” diyebilecgm acaba🤲
333 Mormenekse34 özel de kan idrar için hep para vermek zorunda kalırsınız . Kan idrar tahlili şöyle önemli 2 aya bir kan değerin düşüyor mu idrarda enfeksiyon çıkıyor mu bunun için önemli
Mormenekse34 333 ozel saglik sigortam cogunu karsiliyor, muayne ucreti de odemiyorum o yuzden ctrsi de rahat gidiorm diye terch ediorum Olmazsa saglik ocagna da bildiririm gebeligi