Selim_Alparslan Bayanlar 6 haftalık gebeyim ve doktorum ilk 3 ay folik asit kullanacaksın dedi kullanıyorum ,sizce zararı olur mu ?
Melikezturk Selim_Alparslan zararı değil aksine yararı olur hem mantiken düşün bebeğine zararı olsa doktorun sana neden versin ki
Berfin002 Selim_Alparslan Korkma canım hemen hemen herkese veriyo doktorlar bende kullandım ablama doktor vermişti kullanmadı çok pişman
Meltemmmm Selim_Alparslan hiç bir zararı yok aksine bebek için çok iyi gelişimi olsun herşeyine iyi geliyor . Bende 11+1 haftalık gebeyim dün dokra gittim 20 gün daha kullan sonra bırakcaksın dedi. Sakın ihmal etme hergğn kullan
svmeybgl Selim_Alparslan doktorun zararlı olsa verir mi ? Folik asit vitamin ne gibi zararı olabilir ? Emin’im internettede bakmışsındır ne kadar önemli bir vitamin. Hamile kalmadan kullanmayı Öneriyorlar
Aktay Ben 25 haftalık hamileyim. Yumurtadan tiksindim diye ve taze balık mevsimi değil diye doktorum bana hala kullandırtıyor. Özetle endişelenmene gerek yok 😊
esrmhmt Doktorun verdiyse zararı olsun diye verir mi canım insanlar hamile kalmadan önce başlıyor folikasite👍
Selim_Alparslan svmeybgl evet canım kullanıyorum ama malesef gebelikten 10 gün önce haberim oldu daha yeni gebeyim
serapinci Selim_Alparslan zararı olsa doktor niye versin ya endişe etme canım ben gebelikten önce 6ay bile kullandım
1850 Selim_Alparslan hamile kalmadan önce düşününlere bile öneriyor doktor . Folik asit cok önemli. İhmal etmemek gerekıyor
Saremelek Selim_Alparslan zarar mı ☺️ Normalde folik asit gebelikten üç ay önce başlanılması gereken bir vitamin .. nöral tüp defekti ( hidrosefali, anensefali , spina bfida gibi ) anomalileri azalttığı düşünülür
mucizemizibekliyoruzz Selim_Alparslan kullanmalısın asıl kullanmazsan zarar vermiş olursun bebeğine. Takviye o nöral tüp defekti denilen rahatsızlıkların önüne geçmiş oluyorsun yüksek oranda. Ayrıca doğum anomalilerini en aza indiriyor
AleynaSoykan Zararı değil yararı var kesinlikle .. hatta gebeliği düşünmeye başladığından itibaren bile veriyorlar . Aklınızda bir soru kalmasın 🙏🏻
Dyg34 Selim_Alparslan pardon neden kullanmıyorsun madem doktorun verdiklerini dediklerini kaale almıyorsunuz neden doktora gidiyorsunuz folik asit çok önemli ilk 3ay özellikle bebek beyin gelişimi için bebegi bundan nasıl mahrum bırakırsın
Selim_Alparslan Dyg34 canım kullanıyorum kullanmıyorum demedim ki , çevremdeki insanlar kullanma kullanma diyor o yüzden normalde kullanıyorum ama daha önce bilmiyordum gebelikten 10 gün önce kullanmaya başlamıştım
ozgeerilmez Bende 22haftalık gebeyim hala kullanıyorum ve doktorum dogumdan bir ay sonraya kadar devam dedi
Burcin-13 Ben 4. Ayımdayım hala kullanıyorum:) faydası çok ilk 3 ay mutlaka kullan sonrası için doktorun söylüyor zaten
Dyg34 Selim_Alparslan yaaa bana da öyle sölediler kaynanam bilmem kim kocam cahil cahil konusuyorlar aynen ben kullanmıyorsun sandım boş ver artık tıp gelişti lazım olan hersey doktorlar yapıyor eski kafalara takılma ☺️
Kosmosss Selim_Alparslan çevredeki insanlar ne çok biliyorlar dimi doktordan daha iyi doktorlar folik asite ben gebe kalmadan 3 ay önce başladım canım çok yararı olan bir ilaç internetten araştır iyiki kullanıyorum diyeceksin☺️
Melikezturk Selim_Alparslan öyle de burda yazılan herseye de inanma burdaki insanlar doktorluk okumadi sonuçta canım
tomurcukannesi Selim_Alparslan niye zararı olsun? Doktorun dediği bişeyin zararı olur mu diye buraya sormak ne kadar mantıklı?