Bebekbekliyorum Merhaba güzel anneler Ilk dogumum sezeryan olduğu için 2.yi illa 38. haftada mı alıyorlar ?
LimonCocuk Bebekbekliyorum merhaba, ben ilkini 41+4 ’te zorunlu sezaryen oldum. Şimdi 4 yıl aradan sonra 38+1′im ve doktorum 39+1de alacak🍋
Dilan_nida01 Ilkinde kacinci haftada aldilar ki canim Normalde de tam gununden 10 gun önce erken alınır yani 38. Haftada olması gereken hafta bu
Bebekbekliyorum Dilan_nida01 40+1de gelmeyince sezeryana girdim. 2. De 40 a kadar bekletmiyorlar mi yani
Temmuz5 Dilan_nida01 10 gün gibi bi kural yok 40 haftayı beklemeye gerek olmuyor sadece çünkğ bebek son haftalarda anne karnında gelişimini zaten tamamlamış oluyor. Bu sebeple daha erken oluyor. Günü haftası doktor gebeye bebeye kalmış.
Dilan_nida01 Bebekbekliyorum seninki normal dogum istemişsin heralde ilkinde o yüzden bekletilmiş 40 haftaya kadar ama planlı sezeryan 38 de alınır bende haftaya carsamba olucam 38+2 falan olmuş olucam yani merak etme canım normal yani😊
Bebekbekliyorum Durunas 2 buçuk yaşında oğlum. Aslada normal istemem zaten. Suni sancı almıstım kendı sancılarım da geldı 5 cmde açıklığim vardi ve ilerlemedi saatlerce. Kordonu dolanmış ve kısalmış cok talihsiz bir gundu😫
Sey0kan Yoo ben burda 37+ lara gun alanlarida gordum heralde doktorun kararina bagli bebegin gelisim durumuna gore
Bebekbekliyorum Sey0kan saglıkla alakalı bir problem yoksa ne kadar durursa o kadar kârdır dusuncesindeyim yanlis mi acaba🙈
Dilan_nida01 Ben ilkimde normal istemedigimi söylemiştim doktoruma korkuyordum asla yapmam dedim oda kabul etti ve planli sezeryan ile 38 de alındı Şimdi 2.gebeligim 5 yıl aradan sonra 38 de olucak buda🙂
Bebekbekliyorum Dilan_nida01 böyle bebisleri buyuyup tam rahata erecekken bebek yapanları hiç anlamiyorum. Banada erken yapiyorum diye kiziyorlar😁 bi an once kardesleri toplayip buyutup rahata ereyim diyorum😁😁😁😁
Sey0kan Bebekbekliyorum aslnda oyle ama sabirsiz anne cok doktorda uygun gorurse 37 lerde aldiranlar oluyor bana kalsa bebek ne zaman isterse ozaman gelmeli tabi buda 42 43 haftalri bulmasin canim saglikla gelsinler ins 💓🤗
Dilan_nida01 Bebekbekliyorum Benimkisi malesef bana kalmış birşey degil di canım ya mucize gibi oldu 2. Bebiş tüp bebek falan yapcaktık nerdeyse 5 yıl aradan sonra Allah nasip etti oldu yoksa bende bikereden buyutup rahata erme taraftariyim haklisin yani☺
meleklerimveben Bebekbekliyorum aynı fikirdeyim, benim de kızım 27 aylık, 36 haftalik da hamileyim yaklaşık 2.5 yas olcak aralari bence cok ideal ama hala annem bile söylenir…..
Bebekbekliyorum LimonCocuk bunu duyduguma sevindim, bende ne kadar geç olursa o zaman isteyeceğim öyleyse
Bebekbekliyorum irem_altun74 aa bilemedim ki canım inşallah aksi bi durum yaşanmaz, hayırli zamanda gelsinler insallah. Ilk bebeginiz sagliklidir umarim 😊
irem_altun74 Bebekbekliyorum ilk doğduğunda 13 gün kuvezde kaldi ama şuan masallah iyi canım 1.5 yaşında oldu bile 🥰