Beyazguvercin2 H-Bade aynı durum ben de de var kuzum sanırım çok kusmaktan bana da düşük engelleyici ilaç verdi doktor
hayalperisi eddaaaa herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok ki zaten içiniz rahat olsun siz iyi hissediyorsanız bebeğiniz de iyidir. Sağlıkla gelsin 😊
tugce_avci68 Arkadaşlar merhaba beni bugün aradılar gebelik testin pozitif çıktı dediler 2 gün sonra gel dediler acaba kesin gebelik varmidir
Buse27 Melikeakarsu şuan gün ve gün aynıyız 🥰🧿 benimde karnım ağrıyor özellikle tam göbek deliğinin altı 😔
Fmc Arasinkardesioluyor Bende 6 haftalığım ikinci gebeliğim ilki böyle geçmemişti ama bunda çok zorlanıyorum çok şiddetli bulantım var hiçbirşey yiyemiyorum ve kusuyorum 13 günde 4kg verdim.
hygc3 tarhannrabia bana da yorulmak ağır kaldırmak yasak altı kaymayacak ayakkabı terlik giyeceksin dedi bir şey olmayacak allahın izniyle size de 🙏
Fmc melikeguneyozalp O zmn çok şanslısın gerçekten çünkü 13 günde 4 kg vermişim hiçbirşey yiyemiyorum
Gzm23 ikramomm kendine zaman vermen çok iyi olur hazır olduğunda Tekrardan denersin rabbim inşallah sana Tekardan bu duyguyu tattırır dualarım seninle canım 🙏🙏🙏