• DoğumGebelik
  • Normal doğum düşünüyorum bir bakabilir misiniz :)

Normal doğum istiyorum da benim oldum olası akıntı sorunum var yani herkeste böyle mi bilmiyorum ama asla kuru kalmıyor normalde nemli biliyorum ama günlük hayatımı çok etkiliyor, sanki tuvaletimi tutamıycakmışım gibi her yerde tuvalate giriyorum. Normal doğumu da sırf bu yüzden istiyorum tüm sağlık sorunları geçiyormuş enfeksiyon, işte bu akıntı sorunu falan gerçekten böyle mi merak ediyorum.

DuruMeltem Valla büyüklerimiz yani kaynanam annem falan hep öyle diyor hani akıntı bitmez ama vücut temizleniyormuş , benimde yaram vardı gebe kalmadan önce öyle dedi annemler doğumda hepsi bitiyor falan ama inanıyorum ben

DuruMeltem hayır geçmiyor bence. Bende geçmedi hatta doğum sonrası enfeksiyon oldum birde hijyene çok önem veren bir hastanede doğum yaptığım halde. Kişiden kişiye göre değişir. Biraz genetik bir yapı

DuruMeltem bilmiyorum canım ama bende hep öyleyim. Normal mi değil mi bilmiyorum ama iç çamaşırım asla kup kuru kalmıyor. Çok anlam veremedim.

DuruMeltem tabiki faydası var bende doğumdan beri enfeksiyon hiç olmadı şükür ama bu seferde idrar tutamama gbi bir problemim var doğumdan sonra genişlemeden dolayı bakalım bende Bi gidicem bu konu da