ftmnr_drgt Beyza00_ tabiki 🙏 her hamilelik süreci farkli olacaktır süreç sonucunda mutluluk hep aynı 🤗 sağlıkla gelsin minikler 🧿
Kereminannesiiiiiii Beyza00_ 37 hafta olduk ama benek doğdu butonu hala gelmedi millete hep 34 de geldi 😄😄
Miniklimonum Beyza00_ 16+0 korkularım endişelerim bitmedi her gün neler neler okuyorum çok korkuyorum bebeğim sağlıkla gelsin inşallah önce bebek bekleyen tüm herkesin evladı sonra da benim evladım sağlıkla gelsin inşallah allahım sen bize yardım et ❤️🙏
Beyza00_ Miniklimonum ben negatif şeyler okumamaya çalışıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum Allah korktuğumuz yere uğratmasın
Miniklimonum Beyza00_ en doğrusunu yapıyorsun bende öyle başlık görünce girmiyorum artık bir yerim ağrıdıgı zaman korkup ağlar olduk yazılanlar yüzünden oysa herkesin farklı sebepleri var ama gelde anlat kendine bunh :) Allah yardımcımız olsun
Kereminannesiiiiiii Beyza00_ son haftalara gelince uygulama anasayfasına bebek doğdu butonu düşüyor 12 gün sonra doğurucam ama buton yok gelmedi hala 😄😄
Kubbbraa 37+3 olduk artık doğsun istiyorum karantinadayim ama iyileştim sayılır koku hala alamasamda meleğimin kokusunu alabilirim herhalde 😢😢