Deryaiso Beyza00_ 21+1 olduk bulantılar ve koku hassasiyeti azaldı tam bir yemek canavarı olduk ilk 3 ayın acısını çıkartıyoruz 🤣
mor_menekse1 Beyza00_ 16+4 ten selam 🥔 patates olduk minoşlarımla Rabbim sağlıkla kavuştursun bn halla kusuyorum 🥵 sen düşün gecer zamnla seninde :)
nurpella Beyza00_ 22+3 ilk haftalarını bulantıdan kafasını kaldırmayan biri olarak merak etme geçiyor bende inanmıyodum ama geçiyo tek tük arada oluyo sadece
Nisatkbs Beyza00_ 36+0 artık doğurmak istiyorum ağrılarım iyice arttı ara ara sancı gelip gidiyo yatınca kalkamıyorum oturunca yatamıyorum zor dönem kendi adıma Rabbim herkesi en sağlıklı şekilde kurtarsın inşallah 🙏♥️
inva Tugba-alcay18 o zaman 6×4:24+2=26 bitince 6. Hafta bitmişmi oluyor sayın hocam 😁 niye 4 e çarpıyoruz
Tugba-alcay18 inva 6. Ay bitmiş oluyor bana da doktorum öyle anlattı öyle hesapla diye bende onun yalancisiyim😂
Alka Beyza00_ ay canım hepimiz öyle bekliyorduk. Bugün baktım 100 günüm kalmış :) doya doya keyfini çıkar hamişliğin. :) zaman çabuk geçiyor.