Mihriballim Zehraspl 😀😀🙈 öyle Bi yazmışsınız ki yağ kokusu diş eti iltihabı bilmem ne okurken ben tiksindim 😀🙈 yalnız bahanenizde muhteşem çok tatlısınız ya 😀😀❤️
Gizem5901 Hasmeftunn 😂😂 komik geliyor ama anlatamam o kokuyu neyseki 1 ay felan sürdü güneşe çıkınca tenim güneş kokuyordu işte 😂😂
Hasmeftunn hsqldnbebeqm zaten bakımlı ama yinede tiksiniyorum zavallı eşim söyleyemiyorum ona da yanlış anlar diye 😅
hsqldnbebeqm Hasmeftunn elinde olan bişey değil canım söylemelisin bence uygun bi şekilde Yoksa kendine eziyet olur ☺️
Hasmeftunn DilberK ay evet bizde re ben arkami dönüyorum o sarılıyor ilk gebeligim ama ona diyemiyorum tiksindigimi
Hasmeftunn minikkelebegimmmm yaa yazık cok gunahlar ben soyleyemiyorum eşime 4 gündür sinir oldum zor geçiyor
Beyza_07 Hasmeftunn bende öyleyim ilk gebeliğimdede oldu bundada oluyor eşimden iğreniyor gibi oluyorum öpmesini dahi istemiyorum ama bellide etmemeye calısıyorum🥺
Beyza_07 Gizem5901 bence farketmiyor o ben kızımda yaşadım şimdi oğluma hamileyim yine aynısını yasıyorum eşimden tiksiniyor gibiyim yaklaşmak istemiyorum😂