Zehraspl Hasmeftunn valla ben neler neler yaptim sirkeli suylayikadim pudra kullandim pisik kremi surdum hatta esim pastaci onlar ozel yerleri pisik oldugunda nişasta dokerlermis onuda dene dedi denedim o bile gecirmedi doktor krem verdi onun sayesinde biraz azaldi ama gecmiyo delircem😬
Fatma_kalkan Hasmeftunn 6 haftalıkken başladı mide bulantılarımla birlikte tiksinmem 3’cü ayımda kesildi kendiliğinden çok kötü bi durumdu benim için yaklaşamıyordum hiçbirşekilde herşey bana ozaman kokuyordu herşeyden tiksinmiştim
Buse113 Hasmeftunn ahahah her aklıma geldiğinde gülerim ve asla unutmam, boynumdan öpmüştü ama tükürük kokusuna öğürdüm😀 ve aylarca yanaşmadım😀
bebeklibirisi Hasmeftunn eşimden değil ama seslerden midem bulanıyor bürün gün-gece tv açmadan oturuyoruz. Annemlere falan da beni aramayın birşey olursa biz ararız dedim eşim konuşuyor
hsqldnbebeqm Gizem5901 evet ilki kızdı ☺️ kızlarda mı öyle oluyor. 2.yi bilmiyorum daha bunda ilkteki gibi değil daha bi tiksinme gelmedi🤣
Gizem5901 hsqldnbebeqm evet sanırım kızlarda oluyor bendede olmuştı en baslarda kız cocugu olacak vogu anne de eşten tiksinme koku hassasiyeti oluyormş 😅 hamileliğimin başları yaz aylarıydı eşime güneş kokuyorsun dşyordım 🤦♀️ Güneş kokarmı cnm diyordu ama kokuyor işte 😂😂
Beyza_07 Gizem5901 bence farketmiyor o ben kızımda yaşadım şimdi oğluma hamileyim yine aynısını yasıyorum eşimden tiksiniyor gibiyim yaklaşmak istemiyorum😂
Hasmeftunn hsqldnbebeqm ben hala yasiyorm ayni durumu odama bile girmek istemiyorum nefesimi kesip odaya giriyrm once havalandiriyorum sonra koku sıkıyorum
Gizem5901 Hasmeftunn 😂😂 komik geliyor ama anlatamam o kokuyu neyseki 1 ay felan sürdü güneşe çıkınca tenim güneş kokuyordu işte 😂😂
hsqldnbebeqm Hasmeftunn güzel birr oda kokusu bulun eşinizde biraz daha çzen göstersin kendine koku falan sıksın belki biraz hafifler
Hasmeftunn hsqldnbebeqm zaten bakımlı ama yinede tiksiniyorum zavallı eşim söyleyemiyorum ona da yanlış anlar diye 😅
DilberK Hasmeftunn Ayyy ilk gebeligimde öyleydim gece yatarken bana sarildigjnda sen arkanı don ben sana sariliyim diyordum koku moku yoktu adamcagizda ama tiskiniyordum midem kalkıyordu sukur ikincide öyle olmadi ama bunda da gicik oluyom bana bi zarari yok ama gicik oluyom
Hasmeftunn DilberK ay evet bizde re ben arkami dönüyorum o sarılıyor ilk gebeligim ama ona diyemiyorum tiksindigimi
minikkelebegimmmm Hasmeftunn Bana da oldu o eşim sürekli dibime girmek istiyor sarılmak öpmek istiyordu ben çok tiksinirdim lütfen beni öpme diyordum oda Halime acıyordu benden tiksiniyor musun diyordu birşey diyemiyordum valla ama şimdi geçti 😂
Hasmeftunn minikkelebegimmmm yaa yazık cok gunahlar ben soyleyemiyorum eşime 4 gündür sinir oldum zor geçiyor
Mihriballim Oh Allahım yalnız değilmişim dün gece kollarını kaldırıp uyudu diye arkamı dönüp ağladım deodorant kokusu kendisi teninin kokusu herşeyi mi Bi insana kötü gelir niye böyle oluyor bilmiyorum umarım geçer