deletedmom27371 erdem_agah midem bulanıyor ki evi havalandırdım oda parfümü sıktım hala kokuyor öğürmekten bir hal oldum
Papatya-Kokusu erdem_agah tahminde bulundu ama kesinleşmedi daha bugün kesinleşicek inşaAllah alşam randevum var heecanlıyız ❤️ Sizin
Haticeey Papatya-Kokusu 33+2 günlüğüz 11 kilo alan ben ama kız boyumda uzun biliyon mu kimse inanmıyor o kadar aldığıma belli değil yani sadece kalçalar genişledi bide göbek 😁🥳
Papatya-Kokusu Haticeey benimde uzun Allahtan avantajını kullanıyoruz ama ilkinden sonra karnım genişledi hissediyorum eski formunda değil bide az kilonaldım yani güya 😂
Haticeey Papatya-Kokusu Benim daha ilk bebişim canım kiloyu da fazla takmıyorum hamileliğimizin tadını çıkaralım çok güzel duygular telâşlar bunlar 🥰😁
Papatya-Kokusu erdem_agah perinatolojiye gidicem bu akşam detaylı ultrasonumuz var doktor önerdi riskli gebelik grubundayım ben 2D bakacak kesin görür diye düşünüyorum artık 😃 bir oğlumuz var bakalım şimdikinin cinsiyeti ne sağlıkla gelsinler en önemlisi o 😊
Burcu-baby erdem_agah benimde geçen gece gözüm döndü mayalı hamur vardı fazla kalan, gece 1 de kalktım üşenmedim kalem börek açtım bide yarım saat pişsin diye bekledim tövbe tövbe her zaman olmuyor arada bi geliyorlar bana da 🤔😄
erdem_agah Papatya-Kokusu aynen benim de ilki erkek. Merak ediyorum ama dediginiz gibi saglikla gelsin cinsiyet mesele değil. İnşallah gittiginizde ogrenirsiniz ❤️ Rabbim sağlıkla kucagimiza almamizi nasip etsin yavrularimizi