erdem_agah Aleybcksz 😁 bende simdi bu şişlikle nasil uyuyacagim diyorum. Bu açlık hissi bize neler yaptırıyor..
Aleybcksz erdem_agah olsun olsun bana gitmiyor yediklerim bebeğime gidiyor 3 kiloydu en son geçmiştir heralde biraz daha kilo alır verilen güne kadar 😁
Deryaiso Ayferu valla bütün acılarını çıkartıyorum da arada bir benim kız çok saçmalıyor onlar zorluyor aşırı saçma tatlar geliyor aklıma kesin yemezsem kötü oluyorum
deletedmom27371 erdem_agah 1 2 saat önce yaptım bende yaptığıma lanet olsun gerçekten eşimde sarımsak diye tutturdu butun ev herşey sarımsak kokuyor mide bulantısından mahvoluyorum yaptığıma pişman oldum valla
deletedmom27371 erdem_agah kız ben yediğime değil eşim sarımsak yedi her yer sarımsak koktu mide bulantısından o yüzden pişman oldum
Papatya-Kokusu erdem_agah İlkinde 6 almıstım ama bunda fazla alacam sanırım simdiden 1 kilo aldım daha 15. Haftadayız 😂
Haticeey Papatya-Kokusu 33+2 günlüğüz 11 kilo alan ben ama kız boyumda uzun biliyon mu kimse inanmıyor o kadar aldığıma belli değil yani sadece kalçalar genişledi bide göbek 😁🥳