Liyuzamom ayse12211 Mide yanmaları kuyruk sokumu bel kalça ağrıları… Ve kızımın anlık tekmeleriyle anlık gelip giden idrarlar 🤣😁 buna da şükür doğum 27 Ocak gösteriyor ama doktorum bi şey demedi daah
ayse12211 Liyuzamom kuyruk sokumu ağrısı çok kötü ya bende bi ara vardı aşırı ağırıyordu sonra kendiliğinden geçti tabi başka ağrılar başladı 😂
Clkha ayse12211 ocak sonunda doğum inşallah. Kalça bel agrısı bulantı yaşıyorum geçmiyor ne yapsamda 😟
Uysalfeyza ayse12211 benimde kız bebeğim 27+4 deyim hareketli değil o kadar kız bebeklerinde hareketler daha sakın olurmuş doktor bana çok heraketli diyor ama ben hissetmiyorum
ayse12211 Uysalfeyza bende hissetmiyorum ve doktora söylediğimde gülüyor pek birşey demiyor gayet iyi deyip geçiştiriyor 😂
ceylan_34 ayse12211 ayse12211 bende 25+2 ocak 24 26 arasi dedi ama serklajliyim erken dogum riskim var
Liyuzamom ayse12211 hemde nasıl bi şey ya ne oturabiliyorsun ne kalkabiliyorsun ya acıdan kıvranıyorum ağlayacak kıvama geliyorum resmen doktoruma da sordum muayene etti ama senin duruşundan kaynaklı dedi. Ne zaman yürüyüş yapsam o zaman ağrıyor ya da sert zemine otursam. İnşallah benimki de bi daha olmamak üzere geçer ya 🤷😂
Uysalfeyza ayse12211 benden sana tavsiye olsun ozman evde sessiz bi yere geçip sol tarafına doğru yat elini yavaş yavaş gezdir hissetmeye başlıcaksın sol tarafına yatında ben hep böyle hissediyorum
Narina123 Benim tahmini doğumum 21 Ocak görünüyor 25+3 haftalığız erkek bebek bekliyoruz 💙 Hamileliğim bu zamana kadar güzel geçti ilk aylar mide bulantısı yaşamadım ilk 3 ay 1 kg yada 2 kg almışımdır en fazla ama şimdi arttı moralim bozuluyor ☹️
ayse12211 Liyuzamom ben temizlik yapınca ağrıyordu bi de yerde oturunca ağrıyordu. Sonra temizlik yapınca süpürgeyi eşim yapmaya başladı. Üç ay hiç süpürge yapmadım yerde de oturmadım biraz dikkat edince geçti
kcnr Mervebyr benmde ultrasonda baş aşğıydı doktor kafası burda ayakları burda diye göstermişti acaba o yüzden mii oluyorki
Mervebyr kcnr bence evet kafa ağır olduğu için baskı yapabilir çok yürüme dedi doktor dinlenince rahatlıyorum zaten
Narina123 ayse12211 boyum 165 hamile kaldığımda 67 kg dum bugün tartıldım 74 hayatımda ilk kez bu kiloya geldim bir anda arttı 😕
Liyuzamom ayse12211 valla koltukta bile ağrıyor ağrımak isteyince eşim bazen süpürüyor da bazen kendim yapıyorum ben bunu çekicem sanırım doğuma kadar