sunashn50 ayse12211 28+3 üzz minik oğluşumlaa 💙 mide yanması dışında bi problem yok çok şükür çok hareketli maşallah ayakta çok durduğum veya çok gezdiğim zaman belim ağrıyor sadece oda normaldir 🙏🏻☺️
kcnr ayse12211 27+2 deyim içimde geçmek bilmeyen bir hararet birde mesaneye sanki üç gündür daha çok baskı yapıyor gibi dönerken içimde oraya vuruyor gibi geliyor sizde öyle birşey oldu mu
minikkoalammm ayse12211 31 Aralıı 1 ocak gibi görünüyor bizimde mide yanması ve diş eti ağrılı geçiyor tam işkence 🙈 28+2
Elif0712 ayse12211 26+2 yiz bizde 38+1 de alirsa 3 ocak dogum midem cok zorluyor surekli eksime var ara ara da kafami kaldiramayacak derecede halsizlik oluyor iki cocugum daha var
ayse12211 sunashn50 tahmini doğum tarihiniz Ocağın kaçında. Bende 25 haftalık hamileyim ocağın sonlarına doğru dediler ama çok sabırsızlanıyorum
sunashn50 ayse12211 1 ocak olarak gösteriyor uygulamada doktorum dan bu konuda Bi bilgi almadım henüz 😊💙
ceylan_34 ayse12211 ayse12211 bende 25+2 ocak 24 26 arasi dedi ama serklajliyim erken dogum riskim var
sunashn50 ayse12211 her bebek bir olmaz anlaşılan uysal bir bebiş olacak rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️🙏🏻
Ygzalp_16 ayse12211 benim kızda öyle bazen çok hareketli bazende hiç tik yok sürekli sürekli kendini hissettirmiyor
Cicek08 kcnr merhaba 25+6 dayım bende . Benim de bazı zamanlar mesaneme baskı yaptigini hissediyorum .bir de hareket ederken tekmesi sanki orda atıyor gibi özel bölgeme falan baskı yapiyor.
Mervebyr kcnr evet bendede öyle oluyo aynı haftadayız baş aşagı dönmüş dedi doktor ondan belki bide orda hareket edıyo çok çok yorulmaya başladım
ayse12211 minikkoalammm bende de çok fazla mide yanması var. Bugün maden suyu içtim biraz iyi geldi. Ama ne yersem hemen mide yanması yapıyor
Suly ayse12211 minikkoalammm dis eti probleminiz nedir tam olarak? Bende çok kanama var sizinde kanama mi
ayse12211 sunashn50 hareketlerini daha çok hissetmek istiyorum. Çikolata yiyemediğim halde zorlayıp yemeye çalışıyorum hareketlerini hissedeyim diye 🙏
Ocakbebegi ayse12211 bende de mide yanması vardı doktor pantpass verdi bana çok şükür geçti. Doktoruna sorup sen de kullanabilirsin 🙏🏻
AlyaEkmen_ ayse12211 26+2 🤗🤰Oğluşum ile bu aralar mide yanması başladı onun dışında bir sorun yok şükürler olsun 😍❤️
ayse12211 AlyaEkmen_ mide yanması bende de var. Başta hiç yoktu sonradan başladı bebeğimiz sağlıklı olsun da mide yanmasına razıyız biz 😍
sunashn50 ayse12211 fayda etmiyor detaylı ultrason için gittiğimde de çikolata falan Yemenm söylendi pozisyon değiştirmesi için fakat bişey farketmiyor yani bilmiyorum bende Bi fark olmuyo çikolatayla falan
Elif0712 ayse12211 malesef bi bardak su verenim yok esim erken gidip gec geliyor anne kayinvalidede herkes kendi derdinde
AlyaEkmen_ ayse12211 aynen öyle bizde iki gündür başladı 🥲mide yanmam yok diye söyleniyordum nazaar ettim 😂