Hatice3581 Aybuss en çok moralimi bozan ay sen hala doğurmadınmı yok doğurdum göbeğim kaldı diyorum içimden sinirden 🤣🤣
DMMC Aybuss meryem ana otu var aktarda onu suya koyuyosun o acildikca rahim aciliyo tam acilinca dogum gerceklesiyor
Eymnnn Sumeyyyyeee benimde yoktu ne açılma ne sancı ne su gelmesi. 47 saat suni sancı aldım ve tık yok. En son spinal sezeryan oldum ve büyük rahatlık kendine eziyet etme
Mega123 Sumeyyyyeee Tabikiii hayırlısı hepimiz için hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah inşallah 🤲🏻
Ayssunn Meryemmdurdagi ay hadi inşallah bizde de öyle olur 😂 ahududu çayı veya hurma suyunu denediniz mi
Elfglce Ozlem1992 acıklık ultrasonda da gorunuyp ztn dogm baslamadan catı mauyenesı yapmıyo cogu doktor cnku sancıyla acılabılıyo catı kemıklerı
Meryemmdurdagi Ayssunn inşallah sadece hurma suyunu denedim bide o gece 10 tane falan yemiştim hatta hastaneye giderken bile yiyodum 😄bide bol bol yürüyün squat yapın önemli olan önemseyerek yapmak baştan sağma deyil
Irem_m Aybuss 37 .hafta da doktor heran doğurabilirsin dedi ben 41 de doğurdum hemde kendi sancımla😂😂😂