Aybuss 2kezanne1 Allah yardımcın olsun.. 38 de isyana başladım 40 ta kendini ameliyat ederim herhalde 🤪🤪
sedefyarsii1 Aybuss 😂😂😂 ay delircem vallahi yarım saatte bir bile değil daha kısa aralıklarla sürekli tuvaletteyim evden çıkmaya korkar oldum tam hazırlanıyorum tuvalete girip evden çıkıyorum sokağın başına gelmeden tuvaletim geliyo😂😂😂
sedefyarsii1 Aybuss hastaneye gitmek için çıkıyorum ya yoksa ful evdeyim bide akşamları bazen yürüyüş yapıyorum o da altıma kaçırcam diye alelacele eve dönmekle son buluyo😂😂
Aybuss sedefyarsii1 Bende sadece hastane için çıkıyorum hastaneye koşa koşa gidiyorum hemen wc ye giriyorum 😂
Fasulye24 Aybuss yapsın bi zahmet beler çekiyoruz biz beyfendi gelsinde oğlumu seveyim diyor ohh be güzel 😁 sağolsun elimden geleni yaparım dedi ama bakalım yarın denicem 1 gün korunmasız ilişki 1 gün perine yapcam inşallah
Kelebekkannesi Aybuss 37+1 olduk bizimde sabah kontrol var . 🤰🏻Çatı muayenesi yapacak doktor , bakalım neler diyecek . İki üç gündür hurma yemeye başladım . Squat yapıyorum günde 10-20 defa . Yürüyüş yapıyorum ama genlde ev içinde .
Sumeyyyyeee Mega123 Artık hayırlısı olsun ne diyelim sonuçta ikisi de doğum o kadar kişi sezeryan oluyor yani ben artık hayırlısını istiyorum çok istedim normal ama 😊
Mega123 Sumeyyyyeee Tabikiii hayırlısı hepimiz için hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun inşallah inşallah 🤲🏻
Duygupkmz Ozlem1992 bende 39.2 yyim bana da hala yapılmadı. Sanırım doktorum sancım olmadan yapmayacak dpgumu tetikler diye. Bazı doktorlar sancı olunca yapıyor uygunsa normale degilse sezeryana alıyorlar o an
Fatmanur123nrt Aybuss 40+1 de doğum yapan biri olarak yapmadığım kalmadı hurmalar yürüyüş pilates egzersizler vs. Gelesi yoksa ne yaparsanız yapın etki etmiyor ben en sonunda gidip kendim aldım daraldım çünkü