minnakannesi1 deletedmom87894 bunun yerine salatalık yeseniz hem size hem çocuğa inanın o hamur işinin hiç bir faydası yok 😔
deletedmom87894 minnakannesi1 öylede bi tarafım kayseri hamur işiye bayılıyorum😂😂et yemeyiyeyim aramam😂ama hamurişini çok özlüyorum
deletedmom87894 drytcvkarsln 10 haftada 5 kilo aldım malesef😂diyetisyenede gidiyorum ama bugün kaçamak yaptım😂
deletedmom87894 drytcvkarsln çok fazla kilo aldığımı söyledi bebeğe faydası olmaz dedi diyet listesi kitapçığı verdi
Anniii drytcvkarsln doymuyorum.ama tutuyorum kendimi hedefim hamilelik boyunca 13 kilo almak ama biraz zor gibi 😂 şuan 13+4 haftalık 3 kilo almışım bile 53 kiloyla hamile kaldım hedefim 66 kilo ile doğuma girmek bakalım olacak mı🥰
drytcvkarsln Anniii ilkgebelik döneminde 51 ile hamıle kalıp 78 ile doğuma girmiştim suan 57 ile kaldım 60 oldum 🙈🙈
marbling10 drytcvkarsln ben o haftlarda yiyemiyordum, 27 haftalığım şimdi ben de doymuyorum🤦🏻♀️🤷 çok sıkıştırıyor ama şimdi otursam 1 porsiyon yemek yerim
drytcvkarsln marbling10 benim artık avantaj mı yoksa dezavantaj mı bilemiyorum hiç miğdem bulanmaz kusmam iilk gebelikte de o şekilde allah ne verdiyse artık açımmm 😂😂