drytcvkarsln 10 haftalık hamileyım suan ve 2. Gebeliğim ilkınde 28 kilo ıle doğuma girdim🙃 şuanda 3 kilo aldım bile çok hızlı gidiyorum… doymuyorum varmı benm GİBİ olan acaba 😕😕
deletedmom87894 drytcvkarsln beennn😭bugün 7 tane gül böreği yedim yasak olduğu halde hamur işi😂durmasam daha yerim
Derya18Belinay drytcvkarsln tamda midemin bana kalk hadi ye açsın dediği anda paylaşımınızi görmüş olmam😂😂
Nznuuz drytcvkarsln 🙋🏼♀️ Sürekli açım, 12 haftaya girdik toplam 1.900 almışım bugün kontrolüm vardı. doktordan azar işittim diyetisyene başlıyorum😭
Miniklimonum drytcvkarsln yaaaa kuzu bence öğünlerine dikkat et ara öğünlerini güzel tut çok kilo almak güzel değil 4.ayımı bitircem daha kilo almadım inşallahhhhhh böyle devam ederim hamur işinden falan uzağım tatlı sıfır tuz kullanmıyorum tamamen sebze et tavuk yoğurt süt besleniyorum
drytcvkarsln deletedmom87894 tost yaptım biraz önce ve bu saatte deliricemmm 😂😂 doktor hamur işi yasak diye vurguladı banada
minnakannesi1 deletedmom87894 bunun yerine salatalık yeseniz hem size hem çocuğa inanın o hamur işinin hiç bir faydası yok 😔
deletedmom87894 drytcvkarsln 10 haftada 5 kilo aldım malesef😂diyetisyenede gidiyorum ama bugün kaçamak yaptım😂
drytcvkarsln Nznuuz ben 3 kilo aldım sımdiden ilkide 28 kilo ile tamamlamıştım hamile beslenmesi mi alacaksınız
Derya18Belinay drytcvkarsln yesemde yemesem de midem aşırı bulanıyor. Kizim da 12 kilo almıştım ikinciye kilolu hamile kaldım doğurana kadar böyle yersem ne olur bilmiyorum 🥲
drytcvkarsln Miniklimonum ne güzel yazmışsın… yıllardır sıkı diyet yapan biri olarak rahatlık olarak goruyor beynım galiba… deniyorum dediğini olmuyor 😞
Ssemaaa drytcvkarsln bende öyleyim canım, hatta dr diyet vermişti bende uydum dikkat ettim bu sefer her ay güzel kilo alan bebeğim az kilo aldı boşver kilo alıyorum diye düşünme doğumdan sonra verirsin
Mehparesultan drytcvkarsln 36 haftaligiz sabahın 6 sında açlıktan uyuyamayip kalkıp yemek yiyorum o açlık hic bitmiyor 😂