Burcutasan Minikanne_42 unutursam intagramdanda yazabilirsiniz cevap veririm inşallah @burcuutasann adına bebek daha yerleşme aşamasında olduğu için işinin ehli olmayan insanların veyahut ufak bir kaza düşüğe sebebiyet verebilir.
Minikanne_42 Burcutasan pazartesi bakıldı görülmedi kese 10 gün sonra gel dedi bana bende baska bi doktordan randevu almıştım zaten o zaman inşallah gorunur
Minikanne_42 Burcutasan peki 254 dü gecen hafta beta değerim sizce simdi kaç olmuştur haftaya cumaya kadar 15000 ün üzerinde olurmu
Burcutasan Minikanne_42 ona ne desem yalan olur haftaya kadar beklemeden tekrar bi sağlık ocağından test yaptırabilirsiniz
Burcutasan Minikanne_42 İnşallah birkaç gün sabretmemiz gerekiyor aynı şekilde bende sabredemiyorum hemen öğrenmek istiyorum 🦋
Burcutasan Minikanne_42 Bugün kontrole gittim sana yazıcaktım ben de de aynı şekilde kese gözükmedi on gün sonra tekrar gel dedi alttan muayene edersem gözükür dedi Ben istemedim o şekil Muayeneyi Düşük riski olduğu için.
Minikanne_42 Burcutasan Çok soru sordum canm kusura bakma dış gebelik olmasindanda korkuyorum etrafımda herkes öyle yorum yapinca ama benim kanamam filan olmadi normal geçiyor günlerim kan testi idrar testi verdim değerlerin normal dedi doktor
Burcutasan Minikanne_42 bence düşünme gönlünü ferah tut rabbim Herseyin en iyisini bilir herkesin lafınada bakma kendini boşuna strese sokarsın gerek yok hersey olacağına varır. Bol bol dua et 🤲🏻🌸🦋
Minikanne_42 Burcutasan Allah Razı olsun canm hayirlisiyla inşallah ikimizde bebeğimizi kucagimiza alalim sağlıkla huzurla inşallah 😍