Minikanne_42 Burcutasan tekrar baktirmadm degerime ama gecen hafta pazartesi 254 çıktı 3. Buçuk haftalik şuan demisti şuan 4.buçuk haftalik filan sanirim beta degerim kaç olmuştur sizce 22 ekimde randevum var keseyi gorurmuym
Burcutasan Minikanne_42 5 haftalıktan kese 6-7 haftalıkkende bebek görünüyor ve minik bir kalp 🥰🥰🥰 benimde cuma randevum var ve tam 5 oluyor görülürse yazarım insallah 🤰🏻
Minikanne_42 Burcutasan bu hafta cuma mi randevunuz var vajinal udrasonla mi bakılacak yoksa karnınızdan mi
Burcutasan Minikanne_42 Evet bu hafta cuma randevum var yani birkaç gün sonra Vajinal oturasyon da ilk aylarda önermiyorlar düşük risk olduğu söyleniliyor ben de istemiyorum zaten normal karından
Minikanne_42 Burcutasan Aa gerçekten mi kese karından görünüyor mu peki siz yazın olurmu mutlaka benim gelecek hafta cuma cnkü
Minikanne_42 Burcutasan peki 254 dü gecen hafta beta değerim sizce simdi kaç olmuştur haftaya cumaya kadar 15000 ün üzerinde olurmu
Burcutasan Minikanne_42 unutursam intagramdanda yazabilirsiniz cevap veririm inşallah @burcuutasann adına bebek daha yerleşme aşamasında olduğu için işinin ehli olmayan insanların veyahut ufak bir kaza düşüğe sebebiyet verebilir.