esmerrmm Kumru_ boşa diyorlar zaten bebis 2 saati beklemiyor 1 saati bile oyuzden uyandilarmi emziriyoruz 😀
Kumru_ esmerrmm Emzirmekten zarar gelmez😁Hem duygusal ruhsal olarak da buna ihtiyacı var. Anne karnındaki sıcaklığı güveni ancak öyle hissedebiliyor
Tugbatugba-8181- esmerrmm 20 aylık kızım yarım saatte bir emiyor geçmiyor maalesef bende artık çok yoruldum üstüne birde hamileyim :(
esmerrmm Tugbatugba-8181- ay senin daha zordur allah yardimcin olsun . Işte bnde kirki cinca duzelir diye kendimi kandiriyorum falan 😅
Damlamuratalparslan esmerrmm Benim öyle ya memeyi emzik gibi kullanıyor fırsatınız varken emzik alistirin benim artık çok geç 😭😀
esmerrmm Damlamuratalparslan kiz bn istemiyorum emzik emsin ama agzini cok dolastiriyo agliyor mecbur arada veriyorum . Mesela suan uyuyor ama emzik vermedim
Damlamuratalparslan esmerrmm ben ilk zamanlar memeye rahat alışsın diye emzik vermedim bekledim bı buçuk ay .sonra ne yaptiysam olmadı .meme ağzında uyuyor top patlasa umrunda değil .ama çıkarıyorum kıyamet .boş olsada istiyor.bnce bebeklere emzik sartmis çünkü emme refleksleri den dolayı hep bişey emmek istiyorlar . Olan bize oluyor 🙆🤷
Eymnnn esmerrmm ne güzel işte ne zaman isterse ver. Ayrıca emziğe mutlaka alıştır ilerde çok rahat etceksin alırsa
esmerrmm Damlamuratalparslan aynen valla olan bize oluyor ama bugun doktor ilerde kaba kulak vs.. olabilir vermesen daha iyi diynce korktum 😬
Eymnnn esmerrmm Hiçbirşey olmaz hepimiz emzikle büyüdük. İlerde dışarı çıktığında bebeğin meme isticek veremiceğin an olcak ver ağzına oyalarsın. Bebeğin daha küçük o yüzden rahatsın ama büyüdğünde emziğin faydalarını görüceksin 😂
bahtnurr1 esmerrmm 2 saate indir birde reflü yatağına mı yatırsan canım ağlama sebebi açlık değildir belkide 😊
Fatmasert16 esmerrmm humananin hem rezenesini hemde stil tree aldim rezeneyi bugun kullanmaya basladim.digerinide 3 gundur kullaniyorum sagmayada calisiyorum tahin pekmez tahin helvasi dereotu tuketiyorum her yolu deniyorum insallah artar😥
hepoyleolurzaten esmerrmm Sürekli emmesi çok normal, karnı doysa bile en çok duygu alıyor sizden duygusal ihtiyacını karşılıyor, sizin kucağınızda göğsünüzde güvende hissediyor 🥰 Belli bi zamandan sonra düzelecek 🤗
Damlamuratalparslan esmerrmm yemin ederim ben memeden sandım dünden beri çocuğu iki üç saate bı emzirdim su saate kadar 😀 ayy Allah seni napmasin 😀