gldn065807 tugbaa_g saol canim ben alışkınım öncesinde de vardı şeker hep bir diyet halindeyim alıştım artik tek sıkıntı bu gebelimde şekerli şeyler istiyor canım o biraz zorluyor 😊😊
gldn065807 tugbaa_g onlarda yask onlar daha çok seker iciriyormus malesef normal meyveyle idare ediyorum şimdilik 😊
2tospikannesii balbebek412 Valla bence yoktur az tuzlu olmasına özen gösterirsek 😁😁 diğer cipsleri falan düşünürsek bencede bu daha sağlıklı 😁
2tospikannesii Fatosduzgun55 valla ben oğlumu da alıştırdım 23 aylık benimkide onla beraber yiyoruz mısırı görünce çok mutlu oluyo 🤣🤣
Fatosduzgun55 2tospikannesii ben bıraz pinpirikliyim de 😂😂 bir iki defa patlayan kylak kısımlarndan verdım damagına yapıstı bır daha da korkuma veremıyorum ınsallah o gunlerde gelıcek dıyecem ama 24 haftalık hamıleyım tam oğlumla mısır keyfı yaparız artık dıyecegım zaman küçüğünün yememe zamanı gelıcek😂😂
2tospikannesii Fatosduzgun55 aynen yaaa anne oğul mısır keyfisi yarim kalmasın bari öbürü akşam uyuduğu gibi patlatın misirinizi oğluşunuzla 🤣🤣benimde planım o yönde 😁
Hrygkcshn 36 haftadayım aşırı abur cubur yiyorum ya abur cubur hadi tamam da üstüne bir de fast food kola hamburger pizza artık midem çöplük gibi oldu😂
Ilkmeyvem balbebek412 haşlanmış olsa fazla yemeyin derdim az yağlı az tuzlu patlamış mısır haşlanmış olandan daha masumdur
balbebek412 Ilkmeyvem tesekkur ederim, ya abur cubur yemiyorum, cikolata da ayda yilda bir ama son gunlerde canim inanilmaz patlamis misir istiyor ve tutamiyorum kendimi 🤗
bigelincik Ben henüz hiç abur cubur yemedim ama patlamış mısır zaten zararlı değil ki onu yiyorum az tuzlu olarak ben mi bilmiyorum acaba 😊