balbebek412 2tospikannesii ayy bende, hatta suan patliyor 😁 ama acikcasi icim icimi yiyo zararli mi diyr? Sizin bilginiz var mi, bi zarari var mi?
Defne74 tugbaa_g cips. Çikolata çigköfte biskevitler luppo aklına ne gelirse yiyorum canım 18 haftanın 4 günü iki hafta sonra dr gitcez bakalım ne diyecek ilk kızımdda hepsinden yedim maşallah dr hiç bişi demedi
2tospikannesii balbebek412 Valla bence yoktur az tuzlu olmasına özen gösterirsek 😁😁 diğer cipsleri falan düşünürsek bencede bu daha sağlıklı 😁
Ilkmeyvem balbebek412 haşlanmış olsa fazla yemeyin derdim az yağlı az tuzlu patlamış mısır haşlanmış olandan daha masumdur
NAZLIMMM2 tugbaa_g normalde özel iş yerinde durup durup abur cubur yiyen ben hamile kaldıktan sonra çikolata nescafe cips bisküvi yaş pasta yiyemiyorum midem bulanıyo ağzımın tadı değişiyo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gldn065807 tugbaa_g şuan hepsi yasak yasak olmasa yerdim arada bir olsa yapuyorum bazen kaçamak 🙈 şeker var malesef dikkat etmem lazım 🙄
Gulsumelif tugbaa_g yiyemiyorum 😃😃 citos yemeyi çok severim ama içim almıyor 🤷♀️ çikolata bile yiyemiyorum zorla hiç bır şekilde abur cubur kuruyemiş tarzı yiyemiyorum
Fatosduzgun55 tugbaa_g tamda suan mısır çekiyor canım dizi izlerken ama 23 aylık oglum var uyumasını beklıyorum 😂😂 hangimiz cocuk belli deil
2tospikannesii Fatosduzgun55 valla ben oğlumu da alıştırdım 23 aylık benimkide onla beraber yiyoruz mısırı görünce çok mutlu oluyo 🤣🤣