Heather Aryacigdem kaşıntı diyincesi hep kolestaz geliyor aklıma. Kan tahlili yapıldı mı karaciğer enzimleri normal mi acaba?
Heather Aryacigdem değişmiş olabilr değerler bebek büyüdükçe tüm iç dış yapımız değişiyor çünkü. Doktorunuz daha iyi bilir tabi:)
Hafizebdk Aryacigdem çok geçmiş olsun ferdim fort ben kullanıyorum ama Bend e böyle bi etki yapmadı. Başka birseyden olmuş olabilir mi acaba çok çok geçmiş olsun.
Dyg34 nzngk bişi sora bilirmiyim bugun benimde dışkıda siyahlık oldu biraz tedirgin oldum ama kan ilaçı kullanmıyorum decavit hap kullanıyorum o mu yaptı acba 😒
Heather Dyg34 kan ilacının ilk yaptığı şey dışkıyı karartmak. Yalnız tavsiyem kan ilacından sonra 2 saat kalsiyumlu gıda almamanız. Kalsiyum demire bağlanır ve direkt olarak dışkıyla atılır içtiğiniz ilaçtaki demir.
ozgeya Aryacigdem sordum doktoruma canım,egzama olmuş dedi.cildiyeye gittim,bi krem verdi onu kullanıcam,kortizonsuz egzama kremi. İlaçla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bir süre içme takip edelim dedi bir de.
Plngldgzl Aryacigdem bende ishal yüzünden kan ilacı kullanamıyorum nerdeyse farklı marka hepsini denedim ama hepsi ishal yaptı
Yogurtlupilav Gyno ferroyu kullandığım her gün dişlerim ağrıyor. Birazda gaz yapıyor. Kabızlık henüx yaşamadım ama geliyor gibi oda :)