ozgeya Aryacigdem tamam canım unutmazsam inşallah 😅 ben biraz unutkanım da kafamda bir sürü soruyla gidiyorum doktorun yanına,çoğunu sormayı unutup çıkıyorum 😅
Aryacigdem ozgeya gitmeden once kagida yaz soracaklarini bende oyle oluyorum bebegi gorunce heyecandan herseyi unutuyorum bu yüzden kagida yaziyorum hepsini😂
Aryacigdem EmreSonglSoykan bugun devlet hastanesine gittim acile igne yaoacaklardi hamileyim diye yaptirmadim sonra kadin doguma ciktim rica ettim acil doye izin verdiler girmeme doktor ilaci 3. Gun icme bi dene bakalim eger gecmezse cildiyeye git dedi bebege zarari olur mu dedim olmaz dedi
EmreSonglSoykan Aryacigdem bende yarin doktoruma sorucam canim bnada saglik ocagı vermisti simdi bnde okudum yan etkilerinin bazilari bnde var
ozgeya Aryacigdem sordum doktoruma canım,egzama olmuş dedi.cildiyeye gittim,bi krem verdi onu kullanıcam,kortizonsuz egzama kremi. İlaçla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bir süre içme takip edelim dedi bir de.
fatos2404 Aryacigdem valla canım çok afedersin ama bigün tuvalette bebeğimi pörtletecem diye korkuyorum 🙄🤦
Aryacigdem EmreSonglSoykan burdan yazarmisiniz doktorun söylediklerini cok merak ediyorum cunku benim randevum daha agustosta o zamana kadar soramicam doktorun telide kapali tatilde oldugu icin
Babies16 Aryacigdem bende serumunu aldim.3 serumdan sonra kasinmalar basladi.serumu biraktik.cunku vucuda fazla gelip karaciger enzimlerini arttrdiginda genelde kasinti yapar ilaclar ve oda cok tehlikeli bi durum.pazartrsi karaciger enzimlerine baktrcaz. Sizde bi baktrn devam ederse.ben 15 gundur serum almiyrm ama kasinma tamamen gecmedi sadece azaldi
esmaefe Aryacigdem ben akşam içince dokundu sabahları içiyorum. Bide ishal yapıyo kabızlık yaşamadım hiç
Elanaz esmaefe Bende de kabızlık değil ishal yaptı, ben doktoruma sormayı unuttum sen sordun mu? Normal miymiş acaba bu durum?
esmaefe Elanaz yok canım sormadım normaldir heralde. Gyno ferro sanol benm içtiğim ama kusunca bıraktım sonra sabahları başladım bağırsak çalıştırıyor demek ki
EMFE Benimde ishal oldu.doktoruma mesaj attım oda ilacı değiştirdi bitkisel bi ilaç verdi gene ezcanelerde satılan. Bakalim yarın başlıcam