Zeyna27 Maysasu çok yazıyorum yanlış anlama umut olman İÇİN 2 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım hamileyim sandım o kadar belirti yaşadım Kİ bu femera + çatlatma iğnesi hiçbir şey hissetmiyorum yalancı belirtiler falan
Zeyna27 Maysasu o zaman bende yok canım göğüs hassasiyeti benim ilk gebeliğimde 6. Haftamda başlamıştı şimdi hiçbir şey yok ya yok galiba bu ay da
Zeyna27 Powergirls bende 350 TL Gaziantep sanırım Gaziantep bu konuda çok acımasız en uygun klinik 200 TL benim doktorum da tanıdık diye yoksa 500
Powergirls Zeyna27 onu bilmem de ben Antep’i cok sevdim gelince yemeklerini filanda az çok öğrendim ev arkadasimdan😄
Kubranur1234 Zeyna27 inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız biraz sabırlı olmalısınız acele etmeyin test yapmak için çok iş yapmayın hep yatıp dinlenin ben öyle yapmıştım
Zeyna27 Kubranur1234 vallahi hiçbir şey hissetmiyorum inanır mısın diğer aylar yalancı gebelik gibi herşey birebir hissettim bu ay hiçbir şey hissetmedim
Kubranur1234 Maysasu iğnenin etkisidir bence adetinin gecikmesini beklersen daha iyi sonuç alırsın hiç acele etme biraz sabırlı olmalısın inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Kubranur1234 Zeyna27 bende hiç belirti fark etmemiştim sadece adet sancısından bir tık daha fazla sancılarım oldu 15 gün boyunca hep yattım
Zeyna27 Powergirls inşallah bigün antebe geldiğinde misafirimiz olursun Gaziantep ayrı bi özelliği çok misafirperver