Maysasu Powergirls bende beklerim canım gerçek olmayan pozitifi görmek de çok zor bakalım negatif gibi hissediyorum
Zeyna27 Powergirls bakalım o zaman takvimdeki günde de değerlendirme yaptım iki yumurtam vardı 12 mm ilk olan küçüktü belli daha geç çatlamıştır diye
Powergirls Zeyna27 ben hiç sormuyorum doktora ne kadar büyüdü ne kadar yumurtam var diye bakıyor veriyor sonra iğneyi 😁
Maysasu Powergirls Zeyna27 @Kubranur1234 Kızlar bugün iğnenin 12. Günü test yaptım silik çıktı sizce iğne mi gebelik midir adetime 5 gün var
Kubranur1234 Maysasu iğnenin etkisidir bence adetinin gecikmesini beklersen daha iyi sonuç alırsın hiç acele etme biraz sabırlı olmalısın inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Maysasu Powergirls iğneden midir canım ama dün yoktu heyecanlanmak istiyorum 2 ay önce de düşük yaptım 😔
Zeyna27 Maysasu canım var gibi duruyor hayırlı olsun tatlım 12. Gün değil mi bende 9. Gündeyim iğneyi vurduğun günü saydın mı sonraki günü mü 1 olarak aldın bende 3 gün sonra kan vereceğim
Maysasu Zeyna27 iğneyi vurunduğum günü saydım canım bugün 12. Gün bi de dün ondan önceki gün test yaptım hiçbir şey çıkmadı negatifti bugün böyle çift çıktı sende 3 gün sonra yap bence
Zeyna27 Maysasu bende 10. Gündeyim o zaman iğneden sonra Kİ günü alıyorum ben 1 diyorum bende cumartesine kadar bekleyeyim peki belirti olarak bişey var mı canım
Zeyna27 Maysasu çok yazıyorum yanlış anlama umut olman İÇİN 2 kez klomen çatlatma iğnesi kullandım hamileyim sandım o kadar belirti yaşadım Kİ bu femera + çatlatma iğnesi hiçbir şey hissetmiyorum yalancı belirtiler falan
Zeyna27 Powergirls bende 350 TL Gaziantep sanırım Gaziantep bu konuda çok acımasız en uygun klinik 200 TL benim doktorum da tanıdık diye yoksa 500