Kızlar yedi haftalık hamileyim bugün dana ciğeri yedim ama öğrendim ki ilk 3 ay a vitamini almamak gerekiyormuş ciğerde de bol miktarda varmış doğum kusurları ve bebeğin organ gelişimi Devam ettiği için oradan da sıkıntılar yaratabiliyormuş. ben çoğunu istifra ettim ya inşallah kalmamıştır çok korkuyorum kızlar sizin düşünceleriniz nedir Daha önce başına gelem var mı
7 HAFTALIĞIM DANA CİĞERİ YEDİM NE OLACAK 🥺
Bu gibi argümanlar sürekli tüketim yapan kişiler için geçerlidir. Yani tutupta 1 seferlik yediğiniz bir porsiyon bir ciğer hemen bebeğinizin gelişimine vs etki edemez. Bundan sonrası için daha dikkatli olursunuz. Ben de ilk haftalarda bilmeden daha doğrusu dalgınlıkla kaç sefer maydanoz yedim ama hiç de düşük riskim olmadı. Biraz rahat bırakın kendinizi.
Umitvar hiç birşey olmaz bir seferlikden aksine kendinizi zorla kusturduysanız rahim kasılma sına sebeb olur bu cigerden dahada tehlikeli.
Cinarsmom21 zorla kusturdum 🥺 bi ağrım birşeym yok ama
Umitvar tavsiyem tekrarlamayın. 🙏
Buraya açılan bu postları görünce internet doktor vs hepsi boş insan bi kaç tanımadığı hayat tecrübesini bilmediği insandan duyunca daha da rahatlıyor demek ki diyorum kendi kendime ./ Çevremde o kadar insan gördüm ki onun harici internet elimin altında bakıyorum okuyorum sürekli zamanında 9 ay hastahaneye gitmeden doğumunu da evde yapıp cinsiyeti o gün öğrenen insanlar varmış dünyada yani gücümüzün farkında değiliz rabbim bizi çıt kırıldım yaratsaydı zaten ufacık bi su damlasından bebek yapmazdı …
Umitvar ciger yiyince ne oluyor ki
Umitvar ya böyle şeylere takılıp kalmayın ben hamileyken herşey yedim yok maydonoz yemeyin yok çiğ köfte yemeyin hepsini yedim çocuğum da gayet sağlıklı 3600 doğdu 5.aya girdi gayet iyiyiz allah a şükür
Umitvar nelere dikkat ediyorsunuz peki benide bilgilendire bilir misiniz?
rengarenkduduv bende ya maydanoza aşığım yumurta yiyebilmek için üstüne doğrayıp yedim hergün sabah akşam yedim meğer düşük yapıyormuş ama bende de hiç sıkıntı olmadı.