TuanaYldrm Kiymetyakuttt43 bende de öyle oldu canım gebelik çok yeni olunca silik çıkıyor çizgi hatta kan testi de yaptırdım negatif çıktı bir hafta sonrasında tekrar test yaptırdım pozitifti çizginin silik olması hamileliğin çok yeni olduğunu gösteriyor
ikramuratyanik Kiymetyakuttt43 hevesini kirmak istemem ama o saatler sonra çıkan çizginin buharlaşma cizgisi oldugunu okudum bir cok yerde. Zaten ilk 10 dakikadaki sonuclar geçerli bu tür testlerde. Yinede, umarım Rabbim kucağını boş bırakmaz 💫
deletedmom6295 Kiymetyakuttt43 saatler sonra çıkan beyaz çizgi maalesef kart testlern büyük çoğunluğunda oluşuyor. Beş on dk içinde oluşursa gebelikten söz edebiliriz
Yesimalmila ayni seyi bende yaşadım maalesef ilk 20 dk dan sonra ki sonra ki sonuclar gecersiz. Testin üstünde yazar zaten. En güzeli kan testi yaptir. Veya sabah ilk idrarda daha net sonuc verir bi daha tekrarla. Gönlünce olsun dilerim hamilesindir
Zeynepreyyan Beyazimai çizgi testin t bölgesi her testte dikkatle bakınca görünür o testi yapmadan önce de görünür .gebelik olunca silikte olsa pembe çizgi olur
Gmslur Ben bugün test yaptım bir saat sonra silik buhar gibi çıktı adetim 10 gündur gecikmiş sizce hamile miyim