Zumraasel Ne gibi rahatsızlıklarınız var benim arada kasık ağrım var baya ağırlaştm geceleri uyuyamıyorum kızımda sürekli sol tarafıma yatardim bu hamileliğimde hep sağ tarafa yatıyorum bebeğimin de gelişim geriliği var 3 hafta geriden geliyor çok korkuyorum 😏
Ouzc Zumraasel 31+2 belim sırtım arada kasıklarım bacaklarım o kadar ağrıyorki geceleri zaten uyuyamıyorum biraz yürüyünce hemen yoruluyorum çok çok sık tuvalete gidiyorum şikayet etmiyorum yine de ama zorlanıyorum.
Asudeprenses Zumraasel bende yarın 30 hafta olacam, çabuk yoruluyorum, ve yorulunca direk belim ağrıyor, fazla ayakta kalamıyorum, ağırlaştım birde uykum geliyor gündüz
Tugce-dh Zumraasel bugün 30. Haftaya girdim belimin ağrısı kalçama bacaklarıma vuruyor gece sürekli uyanıyorum gündüz çok iyiyim ama gece zor geçiyor yatınca ağrılar başlıyor
svl0787 Zumraasel 31+1 günlük hamileyim çok sık tuvalete gidiyorum gece uykusu kalmadı pek çok sık uyanıyorum kramp giriyor geceleri bacağıma bı iş yapsam hemen yoruluyorum hafif hafif bel ve kasık ağrısı oluyor
Zumraasel Ouzc Aramızda bı hafta var bende hemen hemen aynıyım çok sık idrara çıkıyorum bebeğinizin kilosu ne kadar
Ouzc Zumraasel akıntıniz var mı peki? En son 28. Haftada kontrole gitmiştik o zamn 1300gramdi sizinki ne kadar 😊
cocoblog merhaba kızlar bende 29+5im bebeği aşağıda hissediyorum arada öyle bir vuruyor ki vajenden birden fırlayacakmış gibi o an öyle kalıyorum sizler yaşadınız mı böyle şeyler yoksa anormal mi acaba
Ouzc svl0787 magnezyum ilacı kullanıyor musunuz? Ben ilacı ihmal edince kramp griyo. Diğer şikayetlerim hepsi bende de var.
Berkem78 Zumraasel 30 haftalığım bende gece uykularım artık azaldı gündüzde hep uykum geliyor ikinvi gebeliğim ağırlaştım baya yürürken bile zorlanıyorum çok ayakta kalamıyorum birde calaııyorım oğlumda iki yaşında